2777
2789
خب اینم به خاطر خلقته آفرینشه که مردان اکثرا از بابت نفس اماره ضعیف خلق شدند.هر چه هم پیامبر اومد نص ...

اتفاقاً حرفت یعنی خودت داری میگی مقصر اصلی خودِ مردا و سرشت اوناس نه زنا اگه مردا ذاتاً ضعیف آفریده شدن و پیامبران هم نتونستن اونارو اصلاح کنن پس چرا زنا رو به خاطر این ضعف ذاتی مقصر میدونی؟ مگه زنا خالق مردا هستن؟
اگه مردی گمراه میشه تقصیر گردن نفس خودشه نه گردن زن ضعف ذاتی بهانه نیست بلکه وظیفه رو برای خود مرد سنگینتر میکنه که روی خودش کار کنه
زنا مسئول باگ های خلقت مردا نیستن که

قدرتی که در زن هست میتونه.98درصد مردان رو گمراه کنه.ولی مردان از این قدرت محرومن.شاید هفته ها یا ماه ...

این حرف هم توهین به زنه و هم به مرد چون این معنی رو میده که زن فقط کسیه که با جذابیت های جنسی مرد رو اغوا می کنه و مرد هم موجودی بیاراده فرض میکنین که با یه نگاه کنترلش رو از دست میده مگه مردا بلانسبت حیوونن که با یک نگاه از راه به در بشن؟
همون حیوونم میتونه غریزه شو کنترل کنه

اگه یک مرد بالغ با یه نگاه گمراه بشه یعنی اراده ش صفره شخصیتی نداره چنین مردی به جای سرزنش زن باید به فکر درمان ضعف شخصیت خودش باشه
این آمار ۹۸ درصدی را از کجا آوردین ؟
به نظرم یه ادعای بیاساسه که فقط برای توجیه ضعف خودتون ساختین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودتون میگین اگه اون مرد شخصیت داشته باشه.این شخصیت.از کجا میاد.شخصیت ذاتی نیست.اکتسابی هست.همون مرد ...

ژنتیک، محیط اجتماعی، اقتصاد، تحصیلات، تجربه های فردی، دوستان، رسانه، و مهمتر از همه اراده و انتخاب خود شخص همه تو شکلگیری شخصیت نقش دارن اگه فقط مادر (زن)عامل شکل گیری شخصیت بود پس همه خواهر و برادرهای یه خانواده باید شخصیت های یکسانی میداشتن در حالی که اینطور نیست

ژنتیک، محیط اجتماعی، اقتصاد، تحصیلات، تجربه های فردی، دوستان، رسانه، و مهمتر از همه اراده و انتخاب خ ...

تربیت های بنیادین تا 7 سالگی کامل میشن و مادر نقش اول تو تربیت بچه ها داره.اگه زن پاک باشه هزار مرد نمی تونه اونو اغفال کنه.اما یه زن میتونه هزار مردو گمراه کنه

این حرف هم توهین به زنه و هم به مرد چون این معنی رو میده که زن فقط کسیه که با جذابیت های جنسی مرد ر ...

تو کدوم قرنی.انگار تو بطن جامعه نیستین.خبر نداری از هیچی.اگه باور نداری تو خیابون که میری به چند تا مرد چشمک وعشوه بیا ببین چند نفرشان میان دنبالت.البته به شرطی که زیبا و جنتلمن باشین.وگرنه هیچ کس محل نمی زاره بهت

اتفاقاً حرفت یعنی خودت داری میگی مقصر اصلی خودِ مردا و سرشت اوناس نه زنا اگه مردا ذاتاً ضعیف آفریده ...

دقیقا زنا از نقطه ضعف مردا بهره می برند.مثل اینکه ماشین یا خونه یا هرچی که خراب بشه بگیم تقصیر ماشینه یا خونه هست خراب شد ریخت .یا مثل یه حیوون وحشی رو گشنه بزاری بعد بهش گوشت نشون بدید ولی ندی بخوره این حیوون نمیتونه خودشو نگهداری.در مورد نفس اماره مرداد هم همینه.بعضی خانوما حجاب و رعایت نمیکنند.جوانها هم توان ازدواج ندارند با دیدن اینا درنده میشن

اتفاقاً حرفت یعنی خودت داری میگی مقصر اصلی خودِ مردا و سرشت اوناس نه زنا اگه مردا ذاتاً ضعیف آفریده ...

پس تا حالا نفهمیدین چه قدرتی دارین.میخواین از امروز تست کنین آمار بگیرین ببینین چند نفر گمراه میشن.مثلا از100 نفر چند نفر با عشوه و افسونگری شما از راه بدر میشن

تربیت های بنیادین تا 7 سالگی کامل میشن و مادر نقش اول تو تربیت بچه ها داره.اگه زن پاک باشه هزار مرد ...

درسته که مادر نقش مهمی تو تربیت تا ۷ سالگی داره ولی تربیت که تنها به عهده مادر نیست پدر، خانواده، جامعه، تلویزیون، مدرسه و دوستا هم تو تربیت مؤثرن اگه فقط مادر نقش داشت پس همه بچه های یه مادر باید یکسان رشد میکردن شخصیتشون عین هم میشد

اگه یه زن میتونه هزارتا مردو گمراه کنه اون دیگه از ناپاکی و سستی مرده پس این مردا ان که باید یه فکری به حال خودشون بکنن نه اینکه زنا رو مقصر بدونن به جای اینکه به زنابگین مواظب باش گمراه نکنی به مردا بگین مواظب باش گمراه نشی قرآنم همینو گفته به مردا دستور داده چشم بپوشن

تو کدوم قرنی.انگار تو بطن جامعه نیستین.خبر نداری از هیچی.اگه باور نداری تو خیابون که میری به چند تا ...

خودت تو کدوم قرنی ؟که نمیدونی جنتلمن رو واسه مردا به کار می برن نه زنا آقای بطن جامعه دیده
اینکه میگی زیبا و جنتلمن باشی وگرنه کسی محل نمیزاره یعنی خودت داری اعتراف میکنی که زنایی که جذاب نیستن این قدرتو ندارن پس قدرت اغواگری مربوط به ظاهره نه به جنسیت
خودت داری با حرفات اعتراف می کنی جامعه مرد سالار ارزش زنو فقط با ظاهرش میسنجه

خودت داری میگی مردا به ظاهر زیبا اهمیت میدن یعنی دنبال زنای زیباو جذابن پس چرا زنا دنبال مرد پولدار نباشن واسه ازدواج و رابطه چرا دنبال گرفتن مهریه که حقشونه نباشن
شما مردا دنبال زیبایی و بدن زن که هستین انتظار دارین براتون خونه داری و آشپزی و بچه داری بکنه و...ولی دنبال نفقه و مهریه ام نباشه هیچ وقت یکم گرون حساب نمی کنین ؟

الان که مردا خیانت میکنن هم زن دارن هم دوس دختر .

همون مهریه پشتوانه یک زنه . تو این زمونه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو کدوم قرنی.انگار تو بطن جامعه نیستین.خبر نداری از هیچی.اگه باور نداری تو خیابون که میری به چند تا ...

تعریف از خود نباشه اکثر کسایی که دیدم چه خانم چه آقا گفتن زیبا هستم که البته لطف داشتن بهم با اینکه آرایش نمی کنم و کارای زیبایی مثله جراحی و... نداشتم

اما حتی اگه ملکه زیبایی هم بودم کاری نمی کردم که چند تا مرد که چه عرض کنم نر بیفتن دنبالم

اینجور کسایی که با یه اشاره وچشمک بخوان از راه به در بشن مرد نیستن نرن