2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه زن بودن الان میرفتم. مثل خیلیای دیگه

شما که به اون خانم که تو اون یکی تاپیک از نابرابری گله کرده بود گفتین برو تغییر جنسیت بده ( البته اون تطبیق جنسیته نه تغییر) اگه ناراحتی شما که خودت واسه بقیه نسخه میپیچی خودت چرا نمیری تطبیق جنسیت بدی بری شوهر کنی ازش مهریه ونفقه و... بگیری

پس اگه زنا کنه نصف مهریه میرسه.پس شما به چند همسری مردا هم نباید اعتراض کنین

درصورتی نباید اعتراض کنیم که با رضایت ما باشه نه اینکه مخفیانه برن تجدید فراش کنن وبه اسم چند همسری صیغه حلاله و...مردا راحت خیانت کنن

اگه فقر واقتصاده پس فشارش رو مرده.زنا تحمل نمیکنند اکثرا میرن واسه طلاق

اتفاقا خیلی وقتا فشار رو زنه چون مردا سه برابر زنا فرصت شغلی دارن چه با طلاق چه بی طلاق فشار اقتصادی زیادی رو زنه چون تو زندگی مشترک خلیا توقع دارن زن هم کار کنه واسه خرج زندگی

حتی اعتیاده مردا هم به خاطر فشاری هست که زن به پدر خانواده وارد میکنه

آها هر مردی معتاده تقصیر زنشه پس اون مردایی که قبل ازدواج معتادن وبا دوز وکلک دختر مردمو بدبخت می کنن چی؟

یا مردایی که ازدواج نکردن ومعتادن چی؟

شنیدن کی بود مانند دیدن.تو بطن جامعه نیستین همش از ارقام و استنتاجهای غلط میگین که واقعیت ندارن.امید ...

آها تا آمار و ارقام رسمی برخلاف نظر شما در اومد شد غلط و اشتباه اتفاقا هم جامعه رو دیدم هم طبق تجربیاتی که به واسطه رشته ای که خوندم به دست اوردم صحبت می کنم

چه عجب قبول کردین قوانین کامل وبی ایراد نیستن وباید اصلاح بشن تا زن و مرد دوطرفه راضی باشن

پس کی نوشته.همون تفاسیر و برداشت علمای که این جوری نوشتند.حالا تو قد علم کردی میخوای ضد همه این تفاس ...

همین علماو فقهایی که ازشون حرف میزنین خودشون مردن انتظار دارین چیزی بگن که به نفع مردا نیست؟

اگه خدا اعتقاد داشت زن نصف مرد ارزش داره توقران میگفت خیال همه رو راحت می کرد نه اینکه علما و فقها بخوان با تفسیر کتاب و حدیث وروایات بخوان بفهمن

درضمن کلی روایت وحدیث جعلی وجود داره شاید قران در طول تاریخ تحریف نشده باشه ولی آیا کتاب های حدیث و روایت ها هم تحریف نشدن؟

که فقط با استناد به اونا بگن ارزش زن از مرد کمتره

خب چند همسری که تو قرآن هست

هست ولی به شرطها وشروطها اولا که طبق قانون باید با رضایت زن باشه

دوما با وجود رعایت کامل عدالت از همه نظر دنباله آیه گفته شده البته نمیتوانید عدالت کامل برقرار کنید پس به همون یک همسر اکتفا کنید براتون بهتره

نگفته که به بهانه حلال بودن چند همسری برو خیانت کن حق وحقوق زن وبچه هاتو نده

من خیلیا رو به عنوان داور تو شورای حل اختلاف به زندگیشون بر گرداندم.با زنایی مواجه شدم که واقعا دچار ...

باریکلا همه شونم لابد خانم مقصر بوده؟

شما که انقدر تو برگردوندن زوج ها به زندگی مهارت دارین چرا از پس حل مشکلات خودتون با همسرتون تو زندگی بر نیومدین

با این امتیازات وحق وحقوقی که زنان دارند.واسه مرد جز حمالی چیزی نمی مونه.کدوم امتیاز و به مرد نسبت م ...

اگه تو واقعیت این حق وحقوق زن رو بهش می دادن میشد بگین مرد دور از جون فقط حماله ولی وقتی جهیزیه رو دختر میده کارای خونه رو انجام میده بی مزد ومنت نه ماه بارداری رو تحمل می کنه درد زایمان رو تحمل می کنه به بچه شیر میده بچه رو بزرگ می کنه بدون اینکه درمقابلش مزد نمیخواد سیسمونی هم که خانواده دختر میدن تازه خیلی زنا پابه پای مرد واسه زندگی و خرج خونه کار می کنن دیگه مرد چه حمالی میخواد بکنه؟