2777
2789
عنوان

میخام رپر شم😐

151 بازدید | 18 پست

همه میگن استعدادمو سیلاب و فلو و هر چی راجب رپ هست رو بلدم چنتا متنم نوشتم نشون آهنگ سازم دادم گفته مشکلی نداره و خوبه رو بیت هم بلدم بنویسم ولی مامانم نمیزارع جدی دنبالش کنم صدامم بد نیست تو شهرستان کوچیکم هستم همم دخترم☹️مجبورم بیخیالش شم کلا😭💔 شاید بگین ب ما چ هیچی خواستم درد و دل کنم🥲💔

تنها خاستم از این زندگی آزادی امیر تتلوعه💔چون هر چی برا خودم خواستم بالایی نداد:/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق باشی عزیزممنم اهداف بزرگی دارم. امیدوارم به آرزوت برسی💖

انشالا ب هدفات برسی گلم🩷

تنها خاستم از این زندگی آزادی امیر تتلوعه💔چون هر چی برا خودم خواستم بالایی نداد:/

الهی عزیزم خب شاید بعدا بتونی مهاجرت کنی منم دوست داشتم نویسنده بشم ولی یادم یه روز خودمم تمام نوشته ...

هعب چرا؟🥲

درودد

به نظرم استعداده دیگه نباید چیزا رو جنسیتی کرد و اینکه بهش علاقه دارین

اما خب متاسفانه هنوز یه سری چیزا جا نیافتاده تو ایران

و شاید افراد مسخرتون کنن و کلا اعتماد به نفستون رو از دست بدید

افرین هنرمند. اگه یهروزی رفتی دنبالش با ادمهای درستی کار کن سواستفاده نکنن

حتما گلی🥲🩷

درودد به نظرم استعداده دیگه نباید چیزا رو جنسیتی کرد و اینکه بهش علاقه دارین اما خب متاسفانه هنوز ی ...

درسته ولی خیلی دخترا تو شرایط منن تو کشور💔

حس کردم الویت های مهمتری تو زندگیم هست یا باید تحصیل انتخاب میکردم یا علاقه

خوبه باز ب انتخاب خودت بوده نویسندگی رو هر وقت بخوای باز هم میتونی شروع کنی در هر صورت موفق باشی گلم☺️