2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پزشکی بدم میاد ولی باز از دندون بدم نمیاد

ببین اگه واقعا علاقه مندی برو چون رشته های پزشکی طوری نیس که بگی بدم نمیاد این کافی نیس یهو میبینی خدایی نکرده چند سال پشت کنکوری اگه جدی هستی برو تو کارش

ببین اگه واقعا علاقه مندی برو چون رشته های پزشکی طوری نیس که بگی بدم نمیاد این کافی نیس یهو میبینی خ ...

راستش نمیدونم بخاطر رفتارای مامان یا بابام بوده یا چی ولی رشته ای نیست عاشقش باشم و بگم من برا این رشته ساخته شدم سر همون نمیدونم باید چیکاررکنم فقط اینو مطمئنم از پزشکی و شیفت خوشم نمیاد

صحبت کن گله کن وقتی حالش خوبه ناز کن بزار نازتو بکشه خصوصیات خوبشو بوگو مدرک وشغل پدرت چیه؟

والا خیلی طولانی میشه ولی بابام اصلا شخصیت ناز کشیدن نداره همش از بچگیم میگفت باید مثل پسرباشی برا من من پسر ندارم نخند اخم کن بوکس برو تا ۱۰ سالگیمم مثل پسرا لباس میپوشوند بهم موهامم پسرونه از ته میزد یعنی اصلا نمیشه براش ناز کرد

بابام کارگره مدرکش سیکله

والا خیلی طولانی میشه ولی بابام اصلا شخصیت ناز کشیدن نداره همش از بچگیم میگفت باید مثل پسرباشی برا م ...

خب بخاطر همینه خودش نتونسته تحصیل کنه الان پشیمانه میخاداز این طریق به آرامش برسه بگو جامعه به خیاط و آرایشگرو ....نیاز داره

خب بخاطر همینه خودش نتونسته تحصیل کنه الان پشیمانه میخاداز این طریق به آرامش برسه بگو جامعه به خیاط ...

یه بار گفتم حتی با پرستاری هم مشکل داره میگه نوکریه😭💔