2777
2789
عنوان

دیه بگیرم یا نه

181 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه خانم ۳۸ ساله ام تو یه تصادف کوچیک ماشین ها هر دو قراضه زن و شوهر ۲۴ـ۲۵ ساله پیاده شدن منو زدن، اولش شوهرعه خواست جلو زنش رو بگیره ولی نتونست قد و هیکلش درشتتر بود منم برای دفاع قفل فرمون رو با ترس و لرز برداشتم ولی زنه حمله کرد موهام رو کشید قفل فرمون رو گرفت برد بالا بزنه شوهره نذاشت دوباره با مشت به صورتم زد بینی ام شکست و صورتم کبود شد مرده هم تو همون درگیری ناخودآگاه انگشتم رو شکوند شکایت کردم و دیه باید بدن تازه هم ازدواج کرده بودن الان بعد نزدیک سه سال پیگیری که دیه قراره بدن زنه اومده میگه داریم جدا میشیم پول نداریم و... از طرفی من اینهمه زمان اونم با دو تا بچه از اینور به اونور کشوندن و شکستگی هام هم خوب نشد ...حالا موندم دیه بگیرم یا نه

تعداد رای : 27
نظرسنجی
بگیر حقته
24
88%
رضایت بده
1
3%
بگیر بده به فقیر و فقرا
2
7%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین واسطه خیر شدی مرده زنشو بشناسه

دمت گرم

دیه هم من بودمنمیبخشیدم

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده