2777
2789
عنوان

پجمام 🙂

86 بازدید | 14 پست

بچها داشتم همینجوری چنلای مربوط به سابلیمینالو میگشتممم که برخوردم به ساب یوجی

میگن تاکیداتش اجباریه و خیلی قویه

یکی میگفت واسه لاغری گوش داد هر روز مریض بود و این باعث شد که لاغر بشه

یا یکی میگفت یوجی واسه ثروت گوش داده پدربزرگش فوت شده و بهشون ارث رسیده

و یوجی میگن خطرناکه و راه ایمنی واسه رسیدن به نتیجه نیست بر خلاف سابلیمینال

کسی یوجی یا سابلیمینال گوش داده؟؟

وای واقعیه یوجی ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره میگن خیلی تاثیر میزاره

از کجا میشه گوش داد ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

چرا نهه

اخه مثلا برای لاغری باشه

تو جمله ی تاکیدی بگی یا موج اون صدا طوری باشه روی نورونات یا هورمونا و تحساساتت اثر بذاره میشه

اما برای ثروت اونم وقتی از طریق مرگ یک نفر ارث برسه اصلا منطقی بنظر نمیرسه چون یه اتفاقی بیرون بدنت افتاده

تو چنلا هستمیگن خطرناکه گوش نکن ولی من خودم میخام امتحانش کنم😂

منم دلم خواست امتحانش کنم

میشه چنلی که توش دیدی رو معرفی کنی ؟

اخه مثلا برای لاغری باشه تو جمله ی تاکیدی بگی یا موج اون صدا طوری باشه روی نورونات یا هورمونا و تحسا ...

اتفاقاً راجع به اینکه انرژی ما روی اطرافمونو اطرافیانمون هم تاثیر میزاره زیاد خوندم ولی خاطرم نیست🤦🏻♀️

و اینکه خیلیام برای برگشت اکس و جذب کراش نتیجه داشتن پس روی بقیم تاثیر میزاره

واندرفول و مجیک دوتاشون گذاشتن و گفتن خطرناکه

چنل کجاست تلگرام ؟