2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

30 بازدید | 10 پست

خانمایی که چشماتون قبلا ضعیف بود عمل کردین

چند سالتون بود؟ حتما باید تا ۲۴ . ۲۵ سالگی صبر کرد؟

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

من تا 24سالگی صبر کردم چون دکترم معتقد بود اون سن عمل کنم دیگه دوربینم ضعیف نمیشه

اوههه قبل از عملتون

برای مهمونیای مهم مثلا عروسیا لنز طبی میذاشتین؟

یا با همون عینک میرفتین

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از لنز میترسیدم با همون عینک میرفتم

منم خیلی میترسم

شاید اقوام نزدیک ازدواج کنن

برای عروسیشون نمیدونم لنز بذارم یا عینک

عینک آرایش مشخص نمیکنه از لنز هم میترسم خیلی

منم خیلی میترسمشاید اقوام نزدیک ازدواج کننبرای عروسیشون نمیدونم لنز بذارم یا عینکعینک آرایش مشخص نم ...

اگه دوست داری لنز بزاری بده یکی که بلده هم برات بزاره هم در بیاره

ولی برای من مهم نبود با همون عینک میرفتم

اگه شماره چشمت خیلی بالا نیست و میتونی تا فاصله کوتاه و ببینی کلا عینک نزن لنزم نذار

من ۳۰ عمل کردم چون شماره چشمم ثابت نمیشدلنز طبی میزاشتم بیرون.خوب بود

وای من میترسم از لنز

اگه دوست داری لنز بزاری بده یکی که بلده هم برات بزاره هم در بیارهولی برای من مهم نبود با همون عینک م ...

شماره چشم چپم ۲.۵ چشم راستم ۳

خیلی ضعیفه

اصلا نمیتونم بدون عینک🫣