2777
2789
عنوان

نیتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 61 پست
نرگس امسال نامزدی دارم؟کدوم فصل؟سنتیه؟

آره داری عزیزم

چه خانم خوش قلبی افتاده هستی

الانم دلت شکسته است و ناامیدی از نظر روحی هم تحت فشار قرار میگیری ولی بعدش اره داری

فصلشو نمیدونم بلد نیستم 🫠🫠🫠🫠

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گلم سلام شبت بخیر ببخشید دیشب ازتون سوال پرسیدم.الان یه اتفاقی افتاده اگر میشه بپرسم ازتونمیخواستم ب ...

اره ی اقا افتاده ی اقای چشم ابرو مشکی مغرور

ک علاقه افتاده اره خودش بوده

چراشو نمیدونم ینی انداختم برات ولی جوابی نگرفتم ...

خواهش میکنم عزیزم اگه دوست داشتی در عوض نیتت ک دیدم برام دعا کنی ممنونت میشم🫠❤️❤️❤️

چشم حتمااااااااااااااااااااااااا♥️

میشه یه سئوال دیگ بپرسم؟🫣وییییی ببخشید یدونه دیگ یدونهههههههه اخرییییی قول میدمممم

اره ی اقا افتاده ی اقای چشم ابرو مشکی مغرور ک علاقه افتاده اره خودش بوده چراشو نمیدونم ینی انداختم ب ...

عزیزم دو ماه هست از هم بی خبریم

بنظر شما اولین ارتباطمون باهم ، پیام از طرف اون هست یا دیدار ؟

خیلی منتظر و دلتنگش هستم...

خواهش میکنم عزیزم اگه دوست داشتی در عوض نیتت ک دیدم برام دعا کنی ممنونت میشم🫠❤️❤️❤️

میشه یه کارت بندازی واسه اینکه بگی طرف مقابلی ک راجبش نیت کردم چجور ادمیه؟بدرد من میخوره یا نه؟اینده ای میبینی

عزیزم دو ماه هست از هم بی خبریم بنظر شما اولین ارتباطمون باهم ، پیام از طرف اون هست یا دیدار ؟خیلی م ...

اولش دیداره انگار

چند سریه برات میندازم اگه اشتباه نکنم و خودت بهتر یادته علاقه دوس داشتن میفته

این طرفت الان سینگله؟؟

باهاش تو رابطه بودم همینی ک بالا راجبش ازت پرسیدم ک پیام میده یا نه یروز باهم حرف نمیزنیم میخام بدونم دقیق چجور ادمیه؟بدردم میخوره؟اینده ای دارم باهاش؟

باهاش تو رابطه بودم همینی ک بالا راجبش ازت پرسیدم ک پیام میده یا نه یروز باهم حرف نمیزنیم میخام بدون ...

خب الان نیستی درسته ؟ ببین ادم خوبیه ولی فکر کنم شاید تو رابطه باشه خودش

آره داری عزیزم چه خانم خوش قلبی افتاده هستی الانم دلت شکسته است و ناامیدی از نظر روحی هم تحت فشار قر ...

افریننن خیلی داغونم

، نظر لطفت عزیزم،

جدا از فصلش امسال نامزدی دارم درسته؟

چیری از ازدواجم حس نمیکنی؟

حست در مورد علی چیه؟