2777
2789
عنوان

نیتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم ❤️درباره پیام دادن من میبینم علاقه هست دوس داره اینکارو بکنه ولی نمیکنه درباره رابطتم ...

سلام عزیزمن

متوجه نشدم یه مدته بینمون فاصلع افتاده بخاطر یسری از مسائل حرف نمیزنیم

و اینکه چرا اینکارو نمیکنه؟ینی دوسم نداره؟

و اینکه بعد گفتید اخرش برای تو خوشحالی افتاده ینی با این اقا؟درست متوجه شدم یا نه

شرمنده عزیزم مرسی ازت♥️🙏

سلام عزیزمنمتوجه نشدم یه مدته بینمون فاصلع افتاده بخاطر یسری از مسائل حرف نمیزنیمو اینکه چرا اینکارو ...

ببین دوست داره خب ؟ ولی نمیخاد پیام بده

خوشحالیم من برای خودت دیدم ینی انگار تهش رضایت داری حالا دقیقا چراشو نمیدونم نیفتاده چیزی🫠

سلام عزیز دلم ❤️درباره پیام دادن من میبینم علاقه هست دوس داره اینکارو بکنه ولی نمیکنه درباره رابطتم ...

و اینکه به مرور زمان حل میشه یا نه؟مشکلات خانوادگیم هست میشه اینم بگی بهم لطفاااا🥲♥️

عزیزم به منم میشه بگی حس میلاد به زهرا چیه و ایندشون چطورهممنونم

خیلی درگیری فکری نسبت بهت داره و کلا خیلی چیزا رو تو ذهنش داره سبگ سنگین میکنه انگار در اینباره ولی حس عاشقانه خاصی ندیدم 🫠

ببین دوست داره خب ؟ ولی نمیخاد پیام بده خوشحالیم من برای خودت دیدم ینی انگار تهش رضایت داری حالا دقی ...

ینی مشخص نیست مربوط به رابطست خوشحالی یا نه؟🫣ببخشید یخورده گیج شدم

گلم سلام شبت بخیر ببخشید دیشب ازتون سوال پرسیدم.الان یه اتفاقی افتاده اگر میشه بپرسم ازتون

میخواستم بپرسم خانمی ک زنگ زدم بهم و مثلا اشتباه ازم کلی اطلاعات گرفت، ایا از طرف کیس احساسیم بود یا نه ؟ من مردادم اون دی ماه

اگر از طرف کیس احساسیم بود، چرا اینکارو کرد؟

آره عزیزم توسط کمک دو اقا ی اقای مسن خوش قلب و ی اقای جوان پرکار

منظور مشکلاتی ک تو رابطمون هست ک خانواده ها مخالفن🤣وای خیلی بد نیتامو میگم ن؟🤦🏻♀️