aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 عنوان حاملگی دیر 90 بازدید | 7 پست کیا انقد دیر حامله میشن اونوقت بعضیا اولین اقدام حامله میشن چرا من شانس ندارم مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍 1397/03/17 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliii1374 عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 2868 منم یساله اقدامم نشدم بچه ها امشب بیایید دعا کنید همه دامنشون سبز بشه
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 منم شانس ندارم Bemiram barat ishala hamele shi ye do gholo be haghe hamin shabe aziz مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 منم بعد از ۱۳ ماه اق ام وکلی خرج و دارو پریود شدم😢😢😢😢 Ishala ke javab begiri be haghe emam ali مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 منم یساله اقدامم نشدم بچه ها امشب بیایید دعا کنید همه دامنشون سبز بشه Ishala ke khoda behet ye ninie daste gol bede مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
liliii1374 عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 2868 Ishala ke khoda behet ye ninie daste gol bede مرسی عزیزم خیلی ممنون انشاالله