2777
2789
عنوان

پخش آش نذری

85 بازدید | 16 پست

دوستان آشم تازه تموم‌شد گازو خاموش کردم.زشته الان بدم بی همسایه ها ؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره😆😆😆

آخه الان مردم خوابن که

منم امروز نذری پختم😍واسه اولین بار

پیاز و سیر و سبزیش رو آماده خریدم البته

ساعت ۱ بار گذاشتم ساعت ۷ پخش کردم😊

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

نه عیب نداره چون شب قدره ثواب داره خب دیر آماده شده دیگه 

الانم به جا نی نی سایت برو اش بده بعد بیا وقت تلف نکن 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
وایییی من همین الان هوس اش داغ کردم 

بیا فدات بیا 😍

ی کاسه برات میکشم 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
بیا فدات بیا 😍 ی کاسه برات میکشم 

مرسی مهربون . 

تو یخچال همسایه اورده ولی اش داغ و تازه چیز دیگه ایه

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا    
آره😆😆😆 آخه الان مردم خوابن که منم امروز نذری پختم😍واسه اولین بار پیاز و سیر و سبزیش رو آما ...

قبول باشه .

ن من همه چیزشو خودم تهیه کردم دیگ دیرشد.

آره😆😆😆 آخه الان مردم خوابن که منم امروز نذری پختم😍واسه اولین بار پیاز و سیر و سبزیش رو آما ...

ن بیدارن چون شب قدره فکنکنم بخوابن 😩