2821
2789
عنوان

حاملگی دیر

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بعد یه سال با دارو شدم قلب نداشت😐 فعلا سه ماه استراحتم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

عین خودمی ..خواست خدا اینه به شانس ربطی نداره

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
بابا اصن یه بار که اقدام کرد من راضی نبودم قرص خوردم ولی قرصو بالا اوردم اما نشدم. یه سری اصن همینجو ...

فکرت ودرگیر نکن اقایون چون اطلاعاتی ندارن اینطوری ان ،سعی کن بعداز پاکی یه روز در یون اقدام داشته باشی و خودت و نشوری تا چندساعت

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

شما کلا روی هم رفته دوبار هم اقدام نکردی

شما ی سال مرتب اقدام کن نشدی برو دکتر

ب شوهرت بگو همه چیز دو طرفس دونفر باید از همه نظر اوکی باشن ک حامله بشم

بگو خودت بزن اینترنت ببین چه خبره

همچین گفتی شانس نداری گفتم همه راه ها رو رفتی و نشده

شما تازه اول راه هم نیستی

امید بخدا

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖

منم دیگه ناامید شدم خیلی از خدا ناراحتم حسرت بچه داره اذیتم میکنه خواهرم  کوچیکم پارسال زایمان کرد خواهر وسطم تازه زایمان کرده خواهر بزرگم الان حامله اس دوتا جاریم پارسال زایمان کردن منم دوساله ازدواج کردم همه دورو بریهام حامله ان منم امسال شب قدر نرفتم رفتنو نرفتنم فرقی نداره بچه دار نمیشم

بسلامتی باقرص یاآمپول باردارشدین قرص چی خوردین عکس رنگیم گرفتین

نه تازه رفته بودم دکتر و آزمایشات رو انجام داده بودم ومیخواستم  ببرم نشون بدم که حامله شدم خداروشکر و نیازی به قرص پیدا نکردم 😍

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز