2777
2789
عنوان

خاک برسرم شد

515 بازدید | 30 پست

مهمانی خونه مادربزرگم بودیم الان رفتم سرویس گلاب ب روتون.بعد دست شوییم عحله بود درو پیش کردم حیاطه اخه بعد داشتم بلند شدم شلوارمو بالا بکشم عموم اوند تو صدا ابو نشنید اخه اومد تو سریع رفت من سریع خودمو جمع کردم.دستمو گرفتم رو لباسم از شرم اب شدم الان حالم بده جلوش نشستم از شرم سرم پایبنه خاک بر سرمن کلی تو حیاط گریه کردم از شرم من دختره یدی هستم ایا😭😭😭😭😭

حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگم نگرفتم ماجرارو ناراحت میشی 🤌

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

بی خیال بابا

ما استاد تو دستشویی بود بچه ها رفته بودن درو باز کرده بودن بنده خدا یادش رفته بود درو ببنده

یا خیلی ازین موارد که حتی برای خودمم پیش اومده

حالا عموت بود دیگه

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

واییی....یاد خودم افتادم....دستشویی خونه ی ما هم حیاطه...عموم اومده بود خونه مون مهمونی.....بعد دستشوییمون قفلش شله...هل بدی باز میشه.....

بعد من دستشویی بودم...داشتم بلند میشدم صدای پا شنیدم فهمیدم عمومه...دستمو گذاشتم رو در که یه وقت درو باز نکنن....

بعد عموم گوشاش سنگینه سنش بالاست...هی درو فشار میداد....منم مدام میگفتم عموووووو من داخلم الان میام بیروووونننن....🤣🤣🤣

بعد میگفت در چرا گیر کردهههههه🤣🤣🤣

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اومد تو دست شویی من اونجا بودم فک کنم اونجا رو دید

فدای سرت بابا .جرم نکردی که مستراح بوده دیگه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

بی خیال بابا ما استاد تو دستشویی بود بچه ها رفته بودن درو باز کرده بودن بنده خدا یادش رفته بود درو ب ...

یا خدااا

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉