2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

33 بازدید | 11 پست

سلام خسته نباشید مادرای عزیز پسرم دوسال ۱۰ماهشه یه ماه فهمیدم مرتب دارم چشاشو میبندم تنبلی چشم داره چشم راست سالمه چشم چپ بخاطر اختلاف نمره دچار تنبلی شده میگه انحراف هم داره ولی اصلا چشاش معلوم نمیکنه خودمون تعجب کردیم نمرش۷بوده نمره عینک گفت پنج میدم هرروز پنج شش ساعت چشم سالم میبندم با همون چشم تنبل علائم چشمپزشکی در فاصله سه متری جواب میده یا از فاصله دور میپرسم اون چیه اون کیه جواب میده 😔بنظرتون کم کم نمره چشم هم میاد پایین ؟اخه شیشه عینک حوریه یکی اصلا ذره بین نداره اون یکی داره همش میگن اون چشمش بزرگتر دیده میشه پشت عینک کاش مردم یکم زبونشون نگهمیداشتن بزرگ و کوچیک نداره😔به ماهه نه خوراک دارم نه خندیدم جایی نمیرم خودمم هفت ماهه باردارم

آخی عزیزم بمیرم ۷ که بله زیاده واقعا چرا اینطور شده؟ ولی خب چاره ای نیست انشااله بزرگ میشه میره لیزی ...

نمیدونم والا انگار از قبل اینجوری بوده بچم نه گوشی زیاد بازی میکرد نه تلویزیون همش بازی فکری باهاش کار میکردم خیلی تو شوکم داغون شدم سرش امروز کمی بهتر شدم دکتر میگه نمرش کم کم میاد پایین نمیدونم راست میگه یانه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بگو عینک سازی فشرده بزنن براش من بچه بودم چشمم ۳ بود تنبلی داشت انحراف کنترول کردم همین جور که دکتر به شما میگن خانوآده انحام دادن اللن چشام سالمه خداسکر فقط موقعه رانندگی درس گفته لنز حالا خواستی یا عینک

خواب دیدم توی دشت از رعنا روی پاهای تو خوابم برده نمیدونی که حال سبک چه بلایی به سرم آورده

نمیدونم والا انگار از قبل اینجوری بوده بچم نه گوشی زیاد بازی میکرد نه تلویزیون همش بازی فکری باهاش ک ...

زیر دستگاه نبوده وقتی ودنیای اومده؟

خواب دیدم توی دشت از رعنا روی پاهای تو خوابم برده نمیدونی که حال سبک چه بلایی به سرم آورده

زیر دستگاه نبوده وقتی ودنیای اومده؟

نه عزیز فقط ۲۰زوز زودتر دنیا اومد فک نکنم اونم مشکلی باشه برای خیلیا پیش میاد کیسه ابم پاره شده بود بعد ۲۴دنیا اومد همه چی اوکی بود مرخص کردن حتی گفتن کمی زردی داره هم زیر دستگاه نبردیم آوردیم خونه

بگو عینک سازی فشرده بزنن براش من بچه بودم چشمم ۳ بود تنبلی داشت انحراف کنترول کردم همین جور که دکت ...

آره تو فکر اینم بگم لنز عینک فشرده بسازن تا کم کم نمره عینک هم اصلاح بشه هنوز شش ملیون به همین عینک ساده دادم

آره تو فکر اینم بگم لنز عینک فشرده بسازن تا کم کم نمره عینک هم اصلاح بشه هنوز شش ملیون به همین عینک ...

اره عینک خیلی گرونه بعدم اصلا رو اعتماد بنفس بچتون کار کنبن لازم نیست بگین به فامیل که اره بچه من چشاش تنبلی داره عینک زده فلان بچه ها کاملن حرف شما گوش میدن حای وقتی دارن بازی میکنن اصلا نگو یا به بچه بگو وای شبیهه فلن شخصیت که کارتونی شدی تو روحیش اثر منفی نذاره

اره عینک خیلی گرونه بعدم اصلا رو اعتماد بنفس بچتون کار کنبن لازم نیست بگین به فامیل که اره بچه من چ ...

نه بچم عاشق عینکشه هی بچه جاریم کوچیکه میگه اون یکی چشش بزرگ دیده میشه اعصابم خورد میشه بچه خودم که فعلا نمیدونم چجوریه پد هم میبندم راحت اجازه میده میگم ببین این نی نی هم بسته قوی شده بچم آروم خوبه از حرف بقیه بیشتر خودم عصبی ناراحت میشم

نه بچم عاشق عینکشه هی بچه جاریم کوچیکه میگه اون یکی چشش بزرگ دیده میشه اعصابم خورد میشه بچه خودم که ...

محل نده به حرف هاشون حساس بشی بچت حسو ازت انتقال میگره عزیزم مشکل خاصی که نسیت احتمالن انحرافی به سمت داخله شما متوجه نشدین خیلی ضایع نیست درمان میشه همبن که گوشی دستش نمیدین عالیه استرس نگیر به حرف بقیه توجه نکن گلم

محل نده به حرف هاشون حساس بشی بچت حسو ازت انتقال میگره عزیزم مشکل خاصی که نسیت احتمالن انحرافی به سم ...

ممنون گلم آره از امروز دیگه استرس گذاشتم کنار که فقط کمکش کنم خود بچمک عوض نشده به چشمش فقط مشکلی پیدا کرده ان شاالله درست میشع

ممنون گلم آره از امروز دیگه استرس گذاشتم کنار که فقط کمکش کنم خود بچمک عوض نشده به چشمش فقط مشکلی پی ...

ایشالله عزیزم♥️