2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

21 بازدید | 12 پست

سلام خسته نباشید مادرای عزیز پسرم دوسال ۱۰ماهشه یه ماه فهمیدم مرتب دارم چشاشو میبندم تنبلی چشم داره چشم راست سالمه چشم چپ بخاطر اختلاف نمره دچار تنبلی شده میگه انحراف هم داره ولی اصلا چشاش معلوم نمیکنه خودمون تعجب کردیم نمرش۷بوده نمره عینک گفت پنج میدم هرروز پنج شش ساعت چشم سالم میبندم با همون چشم تنبل علائم چشمپزشکی در فاصله سه متری جواب میده یا از فاصله دور میپرسم اون چیه اون کیه جواب میده 😔بنظرتون کم کم نمره چشم هم میاد پایین ؟اخه شیشه عینک حوریه یکی اصلا ذره بین نداره اون یکی داره همش میگن اون چشمش بزرگتر دیده میشه پشت عینک کاش مردم یکم زبونشون نگهمیداشتن بزرگ و کوچیک نداره😔به ماهه نه خوراک دارم نه خندیدم جایی نمیرم خودمم هفت ماهه باردارم

تنبلی چشم چیزی نیست منم دارم چشماشو ببنده تا ده سالگی خوب میشه

عزیزم نمیدونم نمره چششو چکار کنم خیلی اختلاف داره استرس تمام وجودمو گرفته دکتر میگه با بزرگ شدنش عضلات چشم قوی میشه میاد پایین نمیدونم راست میگه یانه بنظرتون عینک جوری نمیتونن بسازم اختلاف زیاد به چشم نیاد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من دو سالم بود چشمام چپ بود

بعد من چشمام آبی هم هست خیلی معلوم بود

یعنی تا قبل از دو سالگی چپی چشمم معلوم نبود ولی بعد از اون معلوم شد

مامانم منو برد تهران دکتر ، دکتر به مامانم گفت بچه رو گذاشتی کور شده الان اوردی باید زودتر میاوردی .

کلی خون و ازمایش ازم گرفتن گفتن این کور میشه

ولی بعد منو بردن پیش یه دکتر تو کرج دکتر میر دهقان .

اون گفت الکی ترسوندنت خوب میشه بچه .

اون موقع فکر کنم چشمام هفت هشت بود اما تا ده سالگی به دو رسید چشمم .

الانم دو هست و ۲۵ سالمه هیچ مشکلی ندارم

ان شالله درست میشه .خون رسانی به چشماش کم هستش ،منم دخترم همین مشکل رو داشت از سه ماهگی فهمیدیم با انحراف زیاد .نگاه میکردین به چشاش معلوم بود تا هفت سالگی تحت نظر دکتر بود .اما به لطف خدا با یکی اشنا شدم دقیقا همون شبی که قرار بود عمل شه با راهنماهی اون دکتر به فظل خدا بدون عمل خوب شد

عزیزم نمیدونم نمره چششو چکار کنم خیلی اختلاف داره استرس تمام وجودمو گرفته دکتر میگه با بزرگ شدنش عضل ...

اره اره خب ببین الان منم یک چشمم که کامل سالمه اصلا ضعیف نیست اون یکی چشمم دو هست .

وقتی چشم سالمم رو میگیریم با چشم ضعیفم یه کم ضعیف تر میبینم .

الان ناخوداگاه چشم سالمم رو بستم ولی باز راحت چت میکنم ولی چیزای خیلی دور و ریز رو نمیتونم با چشم ضعیفم بخونم که همونا رو با چشم سال میتونم بخونم .

دکترم بهم گفت بعد از بیست سالگی دیگه نه بدتر میشی نه بهتر .

منم مشکلی ندارم تازه الان نقاشم ، معلم نقاشیم تو مدرسه

عزیزم خداروشکر ♥️خداکنه برای بچه منم کم کم بیاد پایین

اره میاد پایین قصه نخور 😘 ولی الکی الکیم پایین نمیادا

همونقدر که دکتر میگه چشماشو هر روز ببندی پایین میاد

منم مامانم روزی هشت نه ساعت چشمامو میبست

اره اره خب ببین الان منم یک چشمم که کامل سالمه اصلا ضعیف نیست اون یکی چشمم دو هست .وقتی چشم سالمم رو ...

آره میگن با عینک هم میگن بعدا تار میبینه دستگاه ویژن تراپی پیدا کردم که هنوز از اونم کوچیکه همکاری نمیکنه من خودم معلم ابتداییم کلاس اول درس میدم برای دانش آموزامون حدس میزدیم مشکل چشمی داره ارجاع میدادیم برای بچه خودم نفهمیدم خیلی تعجب کردم که معلوم نکرد اینقد از چشم سالم استفاده کرده اون خیلی قوی شده تا دستگاه گذاشت دکتر گفت عالی هستش ولی اون یکی دید گفت خیلی تنبلی🥲

اره میاد پایین قصه نخور 😘 ولی الکی الکیم پایین نمیادا همونقدر که دکتر میگه چشماشو هر روز ببندی پایی ...

نه بچم ساعت ۷و۳۰میبندم صبح اوج بازی کردنش راحت میزارم بیرون بازی کنه برج هیجان نقاشی همه چی عادی انجام میده تا ۱و۳۰دقیق رو ساعتش وایستادم