2777
2789

استارتر بیخیال شو از منفی بافی خارج شو

برو کار کن پول در بیار

رو شخصیتت کار کن

ما یک پسره تو دانشگاه بود قدش بلند نبود و معنولی بود ولی انقدر بامزه بود کلی دختر باهاش دوست بودند

منطورم از دوست صمیمی بودن ورفیق بودن هست اینجا

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیلی من نه از ظاهرم خوشم نمیاد دلم مرگ میخواد

عزیزم این حرف رو نزن خدا نکنه منم از خودم خوشم نمیاد ولی فعلان این وضعیت بیشتر رو مخم هست 🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چرا شما دخترا که همه دوست دارن

آدم باید خودش خودش رو دوست داشت باشه من تا خودم رو دوست نداشت باشم هیشکی رو دوست ندارم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

وآقا اگه خودمو دوست نداشته باشم کسی دوسم نداره اره

نه ببین میگم آدم وقتی خودش رو دوست نداشت باشه نمیتونه بقیع رو دوست داشت باشه من که این مدلی هستم حالا بقیع رو نمیدونم