2777
2789
عنوان

دلم گرفته💔😭

85 بازدید | 16 پست

سلام

ب کسی ک ابراز علاقه کردم ۷ سال پیش گفته نه😔

هنو از قلبم بیرون نرفته راسته میگن عشق واقعی هیچوقت فراموش نمیشه💔از دلت بیرون نمیره

۳۲ سالمه تا حالا با هیچکی تو رابطه نبودم

ب قول جناب خان این دل کجای آدمه ک میگیره آدم بابد چیکار کنه هیچ قرصی مسکنی براش نیست

کاش هیچوقت نمیدیدمش

کاش....

چشم بهم بزنی عمر رفته با یکی باش اونم دوست داشته باشه عمرتو هدر آدمی دوست داره نکن چون فقط تویی ضرر ...

عمر ک رفت دیگه چیزی برام نموند

جز اعصاب استرس پنیک

هر خواستگاری میاد ب دلم نمیشینه کلا ردشون میکنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زیاد غصه نخور من هم مثل شما بودم یکی و دوست داشتم بهم خیانت کرد همون اول که اشنا شدم باهاش چند ماه بعد بهم گفت یه فر دیگه رو دوست دارم بهش گفتم اندازه من دوست داره گفت نمی دونم ولی من براش می میرم گفتم پس چرا اومدی به سمت من گفت چون ساده بودی البته چوبش و خورد با دوتا بچه طلاق گرفت وبعد سکته کرد مرد ! تو هم بسپار به خدا منتظر باش تا خدا جوابش و بده خدا بهت ارامش بده ان شاءالله

💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

هنوز جونی شاید کم باهاشون معاشرت میکنیجلسه اول ردشون میکنی؟

جووون ههههه داغونم اندازه ی پیرزن ۸۰ ساله پیر شدم

گفتم ک کلا ردشون میکنم دوست ندارم ازدواج کنم

زیاد غصه نخور من هم مثل شما بودم یکی و دوست داشتم بهم خیانت کرد همون اول که اشنا شدم باهاش چند ماه ب ...

عزیزم اون بهم خیانت نکرد ک چوبشو بخوره

من ابراز علاقه کردم اونم صادقانه و خیلی محترمانه گفته نه همین

بلاخره اونم حق انتخاب داره دیگه

جووون ههههه داغونم اندازه ی پیرزن ۸۰ ساله پیر شدمگفتم ک کلا ردشون میکنم دوست ندارم ازدواج کنم

من میگم داری اشتباه میکنی بعدا پشیمون میشی بهشون فرصت بده جلسه اول کسی نمیتونی دل کسی ببره یه چند وقت با خواستگارات برو بیرون شاید خوشت اومد

عزیزم اون بهم خیانت نکرد ک چوبشو بخورهمن ابراز علاقه کردم اونم صادقانه و خیلی محترمانه گفته نه همینب ...

پس خودت و ناراحت نکن چون خودت ضربه روحی می خوری هفت سال گذشته ان شاءالله یکی بهترش برات پیدا میشه نگران نباش فقط به خدا بسپار خودت و چون غصه بخوری بیشتر اذیت میشی مثل من چرا بهش نرسیدم و تنهاتر میشی خودت و اذیت نکن

💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

پس خودت و ناراحت نکن چون خودت ضربه روحی می خوری هفت سال گذشته ان شاءالله یکی بهترش برات پیدا میشه نگ ...

مردی معذرت میخوام ندیدم نوشتم عزیزم

داغون شدم

ضربه روحی خوردم

دیگه اعصاب برام نمونده

مردی معذرت میخوام ندیدم نوشتم عزیزمداغون شدمضربه روحی خوردمدیگه اعصاب برام نمونده

خواهش می کنم من هم می فهمم چی میکشی فقط به خودت ارامش بده با خدا ارتباط بگیر شاید قسمتت همین بوده اون بعدش میفهمه که کی بهتر از شما رو پیدا نمی کنه پس اعتماد به نفست و قوی تر کن

خواهش می کنم من هم می فهمم چی میکشی فقط به خودت ارامش بده با خدا ارتباط بگیر شاید قسمتت همین بوده او ...

همش با خودم میگم اونقدری ک من دوسش دارم عاشقشم کسی پیدا میشه مثل من عاشقش بشه دوسش داشته باشه

البته ک خودش قبلا عاشق شده شکست خورده

همش با خودم میگم اونقدری ک من دوسش دارم عاشقشم کسی پیدا میشه مثل من عاشقش بشه دوسش داشته باشهالبته ک ...

پس ببین می بینی اون هم کسی پیدا شده بهش گفته دوسش نداره ، الان پیش خودش هزارجور پشیمون که چرا جواب مثبت بهت نداده ، کسی مثل شما خالصانه دوسش داشته باشه و مهمتر از این که با کسی ارتباط نداشتی تا حالا کم پیدا میشه همچین دختری به خودت بناز که همچین کسی هستی

پس ببین می بینی اون هم کسی پیدا شده بهش گفته دوسش نداره ، الان پیش خودش هزارجور پشیمون که چرا جواب م ...

تو گذشته عاشق شده شکست خورده تو فرهنگ سرای تئاتر اون دیده یکسال باهام بودن دختره بهش دروغ گفته نارو زده الان دختره شوهر داره ۱۱ سال از قضیه گذشته ولی هنو ب دختره فکر میکنه دوسش داره داره با خاطراتش زندگی میکنه تمام پست و استوریاش در مورد عشق و خیانته دختره شوهر داره ۱۱ سال گذشته میره پروفایل اینستاشو میبینه چک میکنه حتی پیش روانشناسم رفته نسبت ب روابط بی اعتماد شده

خانواده اش هر چی بهش میگن ازدواج کن نمیکنه

چی بگم ولی من دلم به حال شما بیشتر از اون می سوزه چون شما ابراز علاقه اتون خالصانه بوده و اون می دونه دختر شوهر داره ولی شما عاشق کسی هستی که هنوز ازدواج نکرده ولی هر جوری هست به خودت ارامش بده فکرش و نکن نگذار زندگیت بیشتر از این بره بالا با ناراحتی روحی به خدا به سن من می رسی بیشتر اذیت میشی و نا امید ، بازهم می دونم سخت از فکرش بیای بیرون با نماز ذکر و دعا سعیت و کن و اگر هم کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم برای ارامش شما انجام بدم ولی تنهائیت و با خدا پر کن