2777
2789
زرد 🤭

وای اره

درسته

آفرین

حالا بگو ببینم

امتحان امروز میانترم رو چند میشم؟ از ۷و نیم نمره هست.

دانشگاه

و اینکه اون شخصی که خوشم اومده ازش و امروز داشت تقلید میکرد از من، میاد جلو یا وارد رابطه میشیم یا ن

مشخصات اون شخص رو بگو

✨️✨️ماهی در آب خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ارهدرستهآفرین حالا بگو ببینمامتحان امروز میانترم رو چند میشم؟ از ۷و نیم نمره هست.دانشگاه و اینکه ...

به جان تو خودم تو تاپیک حس ششم همش 😂 شانسی گفتم به خدا سی سی😂😘 ۴.۵ شاید نمیدونم 🤨

اونا دوستت داشته باشه میاد عزیزم

نمیدونم قدش بلنده؟!

به جان تو خودم تو تاپیک حس ششم همش 😂 شانسی گفتم به خدا سی سی😂😘 ۴.۵ شاید نمیدونم 🤨 اونا دوستت دا ...

آره بلنده

خب میاد یا ن

امروز دیدیم همدیگر رو

بازم بگو

آره یا ن

وارد رابطه میشیم یا ن

✨️✨️ماهی در آب خدا

رنگ لباستو که گفت ولی فک کنم اونی ک دوسش داری قد متوسط رو ب بلند

لباس مشکی پوشیده بود موهاش رو به بالاس 😂

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

رنگ لباستو که گفت ولی فک کنم اونی ک دوسش داری قد متوسط رو ب بلندلباس مشکی پوشیده بود موهاش رو به بال ...

وای اره درسته

همش درسته

نمره من از ۷ و نیم نمره چند میشه این امتحان

و اینکه اون پسره، من رو دوست داره

و وارد رابطه میشیم؟

✨️✨️ماهی در آب خدا

رنگ لباس منم میگید همینجوری؟؟🤭

فک کنم ابی یا بنفش داره توش

نمیدونم

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

وای اره درستههمش درستهنمره من از ۷ و نیم نمره چند میشه این امتحان و اینکه اون پسره، من رو دوست دارهو ...

۶

اره خوشش میاد ازت

😐 آبییییییی آفرین باریک 😅😘فقط بگومیشه یا نمیشه؟!🫠

واقعا ابی یا بنفش داشت😂