2777
2789
زرد 🤭

وای اره

درسته

آفرین

حالا بگو ببینم

امتحان امروز میانترم رو چند میشم؟ از ۷و نیم نمره هست.

دانشگاه

و اینکه اون شخصی که خوشم اومده ازش و امروز داشت تقلید میکرد از من، میاد جلو یا وارد رابطه میشیم یا ن

مشخصات اون شخص رو بگو

✨️✨️ماهی در آب خدا

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای ارهدرستهآفرین حالا بگو ببینمامتحان امروز میانترم رو چند میشم؟ از ۷و نیم نمره هست.دانشگاه و اینکه ...

به جان تو خودم تو تاپیک حس ششم همش 😂 شانسی گفتم به خدا سی سی😂😘 ۴.۵ شاید نمیدونم 🤨

اونا دوستت داشته باشه میاد عزیزم

نمیدونم قدش بلنده؟!

به جان تو خودم تو تاپیک حس ششم همش 😂 شانسی گفتم به خدا سی سی😂😘 ۴.۵ شاید نمیدونم 🤨 اونا دوستت دا ...

آره بلنده

خب میاد یا ن

امروز دیدیم همدیگر رو

بازم بگو

آره یا ن

وارد رابطه میشیم یا ن

✨️✨️ماهی در آب خدا

رنگ لباستو که گفت ولی فک کنم اونی ک دوسش داری قد متوسط رو ب بلند

لباس مشکی پوشیده بود موهاش رو به بالاس 😂

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.]💔

رنگ لباستو که گفت ولی فک کنم اونی ک دوسش داری قد متوسط رو ب بلندلباس مشکی پوشیده بود موهاش رو به بال ...

وای اره درسته

همش درسته

نمره من از ۷ و نیم نمره چند میشه این امتحان

و اینکه اون پسره، من رو دوست داره

و وارد رابطه میشیم؟

✨️✨️ماهی در آب خدا

وای اره درستههمش درستهنمره من از ۷ و نیم نمره چند میشه این امتحان و اینکه اون پسره، من رو دوست دارهو ...

۶

اره خوشش میاد ازت

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.]💔

😐 آبییییییی آفرین باریک 😅😘فقط بگومیشه یا نمیشه؟!🫠

واقعا ابی یا بنفش داشت😂