2777
2789
عنوان

بیماری ام اس

681 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

کسی بوده که ام اس داشته و خوب باشه الان یعنی بتونه خودش راه بره یادرمان شده باشه

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من اطلاعات ندارم ولی دوستم گفت ممکنه بهتربشند یاحداقل پیشرفت نمیکنه بیماریشون اگه دارواستفاده کنند

آره درسته فقط باید حمله نکنه

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
آره درسته فقط باید حمله نکنه

خواهر من داره 

خدارو شکر حالش خوبه .و همه کاراش رو خودش میکنه

الحمدالله

امپول میزنه هر اهفته اما نمیدونم اسمش چیه

خدایا شکــــــــــــرت...خودت نی نیم رو حفظ کن🙏🙏🙏

یه اشنایی داشتیم که مثلخواهر دوسش داشتم..اولش با تاری دید شروع شد چندوقت تو بیمارستان بستری بود دکترا میخواستن براش داروهای ام اسو شروع کنن یعنی تشخیصشون این بود اما مامانش که پرستار بود نذاشت گرچه خیلی بیتابی میکرن خانوادش ...این داروها کورتونه و فقط میتونه جلوی پیشروی بیماری رو بگیره ...زنبور درمانی رو شروع کرد و چندوقت یه بار حمله های بیماری رو داشت تاری دید و گز گز بدن و ...الان میدونم چهارساله زنبور ددمانی رو قطع کرده و خداروشکر خداروشکر خدارهزار مرتبه شکر حالش خیلی خوبه به تازگی عروسی کرپه حتی چندوقت پیش قبل عقدش رفت دکار و بعد ام ار ای دکتر بهش گفت پلاکا غیرفعال شدن و اصلا مثل اینکه تشخیص اشتباه بوده

بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه  و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه  ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین

شما برای ارامشش دعا کنید حقش تو زندگی ارامشه ....

و اینکه ایدوارم مشکل شمام حل شه

بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه  و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه  ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین

کنور درمان ام اس.واینکه چرا پیش آیت الله تبریزیان نمیرین؟ام اس و ب راحتی درمان میکنه.حتی دوراز جونتون باشه سرطانو هم درمان کرده.طب اسلامی هست تو قم الان میگن مشهده فعلا

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

کندر

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️