2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

64 بازدید | 7 پست

دوستان من این مدت به شدت مشکلاتم زیاد شده ( درگیر طلاق و یه سری مشکلات مالی و مشکلات خانوادمو دخترمم مریضه ) به شدتتتتت حالم بده عصبی شدم و شب تا صبح گریه میکنم طاقت یه حرف ندارم خشن شدم ،حس خفگی دارم نمیتونم خونه بمونم

یه قرص میشه معرفی کنین یکم از استرس و اضطرابم کم کنه آرومم کنه ، تو رو خدا نگین نکن و معتاد میشی حالم خیلی بده در حدی به خودکشی فکر میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن اصلا پیش روانپزشک نری چون قرصها وابستگی دارن و دکترها بیشرفترین موجودات بعد فردا بخوای ازدواج کنی شوهرت میتونه بهت مهریه هم نده انگ دیوونگی بهت میخوره بعدم این حسها طبیعیه سر این اخساسها و واکنشهای طبیعی مغز رجوع به قرص و دکترها پول دوست و بیشرف نکنین خواهشا من دختر یکی از دوستام همین بلارو سرخودش اورد رفت روانپزشک وزنش بخاطر قرصا شد ۱۶۰ کیلو مجبور شد پیکر تراشی کنه بعدم شوهرش بدتر کرد یه بچه دیگه گذاشت رو دستش گرچه ذات خودشم خراب بودا به شوهرش خیانت میکرد سفلیس گرفته بود یه مدت

بدتر از من که نبودی بچم مرد پدرم مرد دونفر دیگه از عزیزترین کسام مردن ۴ نفرو از دست دادم شوهر سابقم ۵ سال مطلق تو خونه حبسم کرد ۱۲ سال مجردی زندگی کردم از خانوادم فاصله بگیرم ارث و حق منو بابامو بالا کشیدن خاکستر نشینمون کردن پدرم و مادر بزرگنو چیزخور کردن کشتن جلوی چشم ولکن من بقدری روحیم رو بالا نگه داشتم که ولی بازم غصه از درون پیرم کرد

روانپزشکا ازت یه دیوونه تر میسازن بعد یه بیماری دیگه اعصابم بهت اضافه میشه بعدم بدقیافه و غولت میکنن بعد برای درمان اوناهم باید اقدام کنی همینطور هرروز یه بیماری جدید به لیستات اضافه میشه تو فقط سعی کن پیش روانکاو پری گفتگو درمانی دکترای ما اکثرا بیشرفن داروها هم قلابی شدن تمام آنافیلاکسی های جدیدا زیاد شدن بخاطر داروهان