ماریابهرامی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 911 عنوان تغییر رنگ کفش 42 بازدید | 5 پست سلام خانما من کفش عسلی جیر دارم .اگر اسپری قهوه ای بزنم به نظرتون رنگش قهوه ای میشه ؟احساس میکنم قهوه ای قشنگتره دیروز | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 8185 ازاین واکسای رنگی بزن ۹۹درصد غمگینم ۱درصد فیلمبازی میکنمکه خوشحالم .اما واقعا غمگینم[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.]💔
ماریابهرامی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 911 ازاین واکسای رنگی بزن آخه جیره به نظرم اسپری بهتره
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 8185 آخه جیره به نظرم اسپری بهتره نمیدونم اسپری حس میکنم بد رنگمیکنه ۹۹درصد غمگینم ۱درصد فیلمبازی میکنمکه خوشحالم .اما واقعا غمگینم[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.]💔
ماریابهرامی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 911 نمیدونم اسپری حس میکنم بد رنگمیکنه یعنی وقتی واکس قهوه ای بزنم دیگه رنگش عوض نمیشه ؟
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 8185 یعنی وقتی واکس قهوه ای بزنم دیگه رنگش عوض نمیشه ؟ عوض که نمیدونممن کفش کرم رو با واکس قهوه ایی کردم خوب شده کمرنگکه میشه دوباره از این واکسای براق کننده میزنمخوب میشه ۹۹درصد غمگینم ۱درصد فیلمبازی میکنمکه خوشحالم .اما واقعا غمگینم[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.]💔