2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 187 پست
میشه منم بپرسم واقعا جوابش برام مهمهرشته تحصیلی آقای م چیه؟( دارم زیاد میپرسم که چشمت به پیامم بخوره ...

توی کامپیوتر تکنولوژی یا برق

حسابداری هم احتمالش زیاده

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

خداروشکر🥰اره عزیزمتو خیلی دوست داری بری ولی موانع پیش میاد برات همش شاید اگر خیلی جلوی موانع دووم ب ...

اسی میشه لطفا منم بگی

ببخشید زیاد میپرسم

میشه بهم بگی رشته تحصیلی آقای م چیه؟

و احساسمون دو طرفه ست؟

فعلا امضا نمینویسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی انتظارشون بالاست ازتون

میدونم عزیزم مرسی ک جواب دادی عاقبت بخیر بشی 🙏 ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اقایی که للان تو ذهنمه چی فک میکنه راجبم حسش چیه

زیاد بهت فکر. نمیکنه فقط فکر میکنه پتانسیلشو داری که باهاش باشی ولی قصدش جدی نیست خوشگل به نطر میرسی براش

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

توی کامپیوتر تکنولوژی یا برقحسابداری هم احتمالش زیاده

اسی این آقا کراشمه و من میخواستم به بهونه رشته ش باهاش ارتباط بگیرم خیلی غیر مستقیم البته🥲 بنطرت کدومش بیشتره؟

بنظرت بهم حسی داره؟

من دوسش دارم ولی نمیدونم اونم همینه یا نه

؟

فعلا امضا نمینویسم.

بنظرت آقای م بهم حسی داره؟ من دوسش دارم ولی نمیدونم اونم همینه یا نه؟

ببین حس میکنم رشتش هرچی که هست سرش شلوغه به یه کاری مشغوله حتما

زیاد کامل نشناختت میخواد ظاهر خودش رو حفظ کنه ممکنه ولی دوست داشتن نمیبینم فعلا

سبزهدرستهمرسی معدل این ترم دانشگاه من رو چند حس میکنی؟ از ۲۰ هستو اینکه، شغلی مد نظرم هست، قبول میشم ...

😍😍😍😍

۱۸ و خرده ای

نه