2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 187 پست
من و سجاد باهم ازدواج میکنیم؟یا من با شخص دیگری ازدواج میکنم؟اسمم زهرامیشه زمان ازدواجم روهم بگی؟

نه با سجاد

با شخص دبگه ای

دو سه سال دیگه

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

اگر در اقدامی تا ۴ ۵ ماه دیگه اره ولی اونا هم انتطار دارن شما پیش قدم شین😁😁

مرسی عزیزم ❤️

والا گلم ما پیش قدم هم شدیم خیلی اینا ادعا بزرگی میکنند

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر در اقدامی تا ۴ ۵ ماه دیگه اره ولی اونا هم انتطار دارن شما پیش قدم شین😁😁

تو اقدامم گلم ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مشخصاتش چیاس اون طرفمنو دوسدارهزندگیم چطوره

اره دوستت داره ولی از زودرنجیت خسته میشه ازین نظر مکمل نیستید باید یکم اروم تر باشی

دنبال یه زندگی ساده ست اهل زرق و ورق نیست مثلا دوست نداره هر ماه سرویس طلا برات بخره ولی مرد خوبیه فقط یکم پنهان کاری داره که دست خودش نیست عادتشه

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

امشب میرم ؟کی میاد ؟حس الانش بهم؟

نه

همش دیر و زود میکنه خودشم نمیفهمه چیکار داره میکنه یا یه هفته یا یه ماه

سردرگمه نمیدونه دوستت داره یا نه در کل ثبات احساسی نداره اصلا

نههمش دیر و زود میکنه خودشم نمیفهمه چیکار داره میکنه یا یه هفته یا یه ماهسردرگمه نمیدونه دوستت داره ...

مرسی فک کنم درسته

حستون دقیقه؟

کی میرم؟

دعا کنید منو شایان بهم برسیم 🌷🧶 الهم صل علی محمد و الی محمد و عجل فرجهم

تهش چی میشه واقعا ازدواج میکنم با این ؟

نه حس خوبی ازش نمیگیرم احساس میکنم ازدواج هم بکنید پر از دعوا جدله

ویژگی کسی که باهاش ازدواج میکنم در آینده رو میگید لطفا 🥰

خیلیییی دوستت داره دوست داره همه جا ازت تعریف کنه متعهده ولی بدیش اینه نپکه مدام نظرش عوض میشهتوی همه چیز مثلا توی مسائل کاری یه روز دلش میخواد استعفا بده یا شغلش رو عوض کنه که باید کنترلش کنی

خیلیییی دوستت داره دوست داره همه جا ازت تعریف کنه متعهده ولی بدیش اینه نپکه مدام نظرش عوض میشهتوی هم ...

🤣 سیسی جوابمو دادی به خدا اینم که گفتی ویژگی اکسمه🤣 بنظرم میاد 🤣🤣

گلی فرد موردنظرم علی رغم موانع، با ما میاد بریم سفر؟اگر اره چجوری میگذره سفر؟ خوب یا با پشیمونی و دل ...

هم میخواد بیاد هم خودشم فکر میکنه قراره دلخوری چیزی پیش بیاد میخواد سعی کنه بپیچونه نیاد ولی احتمالشم هست که بیاد

یکم سفر معذبانه میشه ولی مشگل شدیدی پیش نمیاد