2777
2789
عنوان

قرص مود پلاس

482 بازدید | 12 پست

کسی این قرص رو خورده چطوره برای استرس ؟ همسرم دکتر نمیره خیلی عصبیه و میگه از استرسه رفتم داروخانه این قرص رو داد هر چی التماسش میکنم بره دکتر فایده نداره به نظرتون این قرص خوبه ؟ خیلی برای چیزای کوچیک عصبانی میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به نظر من محیط خانوادگی خودشون پدر و مادرش دائم در حال دعوا هستن از بچگی تا الان تو این محیط بزرگ شد ...

آره محیط خانواده آدم بی اعصاب استرسی و افسرده میکنه من خودم یک تایم کوتاهی قرص اعصاب خوردم دیگه نخوردم سبک زندگیمو تغییر دادم منیزیم خوردم شب تا شب

آره محیط خانواده آدم بی اعصاب استرسی و افسرده میکنه من خودم یک تایم کوتاهی قرص اعصاب خوردم دیگه نخور ...

برای شما تأثیر داشته ؟ فقط بگم قرص منیزیم ؟واقعا میخوام کمکش کنم وضعش واقعا بده

آره قرص منیزیم خوبه ولی دکتر هم تاثیر گذار چرا ممانعت میکنه

چون مادرش همش قرص اعصاب میخورده و میخوابیدن نه ظهر و نه شام غذا درست نمیکرده دخترش درست میکرده ، از این میترسه نمیخوره و میگه وضعیت مادرم رو دیدم نمیخوام منم مثل اون بشم