ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚
پیام میده اولش انگار مغرور بازی درمیاره ولی اره درست میشه
ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚
❤️💋اگه میخای زودتر بهت پیامبده یک کد بگماسمشو باهاش سیو کن رها کن سریع تر پیام میده
❤️💋اگه میخای زودتر بهت پیامبده یک کد بگماسمشو باهاش سیو کن رها کن سریع تر پیام میده
اینبار اگه بگم به نظرت تهران قبول میشم تو کنکور ارشد امسال یا کرج یا هیچ کدام ، با چوب دنبالم نمیکنی؟😂😂😂❤️❤️❤️ کنکورم پنجشنبه همین هفته ، یه سایت از دستم راحت میشن😂❤️🤦♀️
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
این رو کپی کنید بنویسید جای اسم مخاطب و رها کنید حتی اگه بلاتک باشید هم میاد بهتون پیام میده