2777
2789
عنوان

کار مترجمی

15 بازدید | 10 پست

دوستان من خیلی وقته دنبال کار توی رشته خودم هستم اما انگار نمیخواد جور شه .مترجمی ایتالیایی خوندم .متاهل هستم و دوتا بچه .گفتم مثلا اگه بشه تو خونه کار کنم .چند بار تو دیوار آگهی کردم اما نشد ..چکار کنم .خیلی درمانده ام خیلی .احساس بی وجودی میکنم میبینم خیلی از زنها برای خودشون کسی شدن کار زندگی بچه همه باهم ...

شاید برای تدریس زبان شانس بهتری داشته باشید. مترجمی متاسفانه به خاطر google translate و بعدها هم با وجود AI باز کار خوبی نداره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=417147605]درست گفتین افرین .نمیدونم چه کنم

اگه مکالمه تون خوب هست، بگردید دنبال تدریس زبان هم آموزشگاهها و هم خصوصی

[QUOTE=417147605]درست گفتین افرین .نمیدونم چه کنماگه مکالمه تون خوب هست، بگردید دنبال تدریس زبان هم ...

تازه من توی آگهی ها میکفتم به صورت کارآموزی هم کار میکنم حقوق نمیخوام فقط میخوام کار کنم و تجربه کسب کنم

[QUOTE=417147605]درست گفتین افرین .نمیدونم چه کنماگه مکالمه تون خوب هست، بگردید دنبال تدریس زبان هم ...

من سال ۹۲ فارغ التحصیل شدم .بعدم که متاهل شدم و بچه خیلی نشد تو محیط رشته ام باشم

من سال ۹۲ فارغ التحصیل شدم .بعدم که متاهل شدم و بچه خیلی نشد تو محیط رشته ام باشم

چون پایه اش را دارید، زود راه میافتید. شروع کنید فیلم هتی زبان ایتالیایی یا پادکست و موسیقی و اطلاعاتتون را اپدیت کنید. بعد بگردید دنبال آموزش دادن

من خودمم اموزش دوست دارم .ولی مشکل میدونید کجاس انگیزه ام کم شده

ببین انگیزه یک فریب بزرگ هست که اجازه نمیده بریم دنبال برنامه ها و هدف هامون. این مجوز را میده که کارهامون را به تعویق بندازیم.

به جای انگیزه، باید سعی کنیم کار را در هر صورت شروع کنیم و اولین قدم را بر داریم. وقتی شروع شد، ادامه اش راحت تر میشه.