2777
2789
عنوان

وحشتناک ترین

44 بازدید | 7 پست

شاید وحشتناک ترین قسمت بزرگسالی اونجاست که مدام هم سن و سالانت رو میبینی که انگار روند زندگیشون رو ×2 عه ، تو رابطه جدی، تو پیشرفت شغلی و تحصیلی و تو همه چیز؛ از خودت میپرسی پس من چی؟ نوبت من کی میشه؟ و جواب قطعی برای هیچ کدوم از سوالات نداری، انگار کل زندگیت مدت هاست رو پازِ.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هيچ وقت زندگي خودتونو با ديگران مقايسه نكنين. و اينكه بخاطر خدا زندگي كنين اونجور كه خودش دوست داره و براي رضاي خدا هر قدمي بردارين . ان شاء الله هميشه سلامت و خوشبخت و عاقبت بخير و موفق باشين🤲🏻💐

من اعتقاد دارم ادم بهتره کار و هنر مورد علاقه شو انجام بده و دنبال کنه و به خودش و سلامتیش برسه و تو چیزایی که خدا چیده بره هرادمی دخالت نکنه...قرار نیس تو این دنیا هنسر عالی و پول زیاد و عشق فراوان و سلامتی داشته باشیم همیشه کمه چند چیز

بزرگسالی اینجوریه که اگه یه ثانیه بیکار بشی، غم افسارتو میگیره دستش و بارها بابت مشکلاتت محکومت میکنه .

دقیقا درست گفتی

(انرژی خوار همدیگه نباشیم)🚫بالحن دستوری بامن حرف نزنید