2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

49 بازدید | 2 پست

سلام وقتتون بخیر باشه

من ورودی یازدهم تجربی ام

بعد از یه موسسه ای مشاور سالیانه گرفتم

۲۴ میلیون. ۳ قسط

الان قسط اول رو دادم ۸ تومن.

ولی پشیمون شدم، فکر میکنم خودم میتونستم برنامه بنویسم.

تازه یه هفته هم نشده ولی عذاب وجدان شدید گرفتم چون مدام حس میکنم پول پدر مادرم رو هدر دادم.

برگشت وجه اینا هم ندارن و اگه قسط بعدی ندی ۸ میلیونت سوخت میشه.

از این فکرها نکن.

مشاور لازمه. یعنی بودنش بهتر از نبودنشه.

مسئله برنامه نوشتن نیست فقط. اگه مشاوره شون اصولی باشه میصرفه. شاید میتونستی قیمت مناسبتر پیدا کنی. ولی تهش در حد سه چهارتومن فرقش بود که اون هم توی خرج ها گمه.

خودت رو اذیت نکن. قدردان باش فقط و تلاشت رو بکن. با نتیجه گرفتنت دل پدر و مادرت هم شاد میشه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

از این فکرها نکن. مشاور لازمه. یعنی بودنش بهتر از نبودنشه. مسئله برنامه نوشتن نیست فقط. اگه مشاوره ش ...

احساس وحشتناک بدی دارم. همش حس میکنم پولشون رو هدر دادم و لیاقتش رو نداشتم. تا اینجا که خوب بوده بدک نیست، روش مطالعه یاد داده، برنامه هفتگی هم بهم داده که به نظرم خوبه. بیشتر وقتا هم بهش پیام میدم درمورد برنامه اش سوال میپرسم جواب میده، ولی گاهی وقتا نه.

اصلا استرس و حال بد گرفتم.

شاید نهایتا ۲۰ درصد حالم به خاطر این باشه که گزارشها باید تحویل بدم و به نظرم طبیعیه.

ولی بقیه استرسم بخاطر اینه که فکر میکنم اشتباه کردم..

از طرفی من خودم آدمی ام که تا وقتی مجبور نباشم درس نمیخونم و تست نمیزنم اما الان مجبورم هرجوری شده گزارش کار تحویل بدم.

اما میگم انقدر احساس بد و عذاب وجدان دارم که میخوام دیوونه بشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.