khanomtalatalatala مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 130 عنوان چشم نظر 32 بازدید | 5 پست 3ماهی هست کشف کردم میتونم با شکستن تخم مرغ رفع چشم نظر کنمروشش یاد گرفتم، برا اطرافیانم انجام دادم نتیجه داده، خودم تعجب میکنم از این قدرت درونیمکسی اطرافتون بوده اینجور باشه؟ واقعنم رفع میشه امروز | 16:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13520 خرافات اطرافیان قدیمیم بود که خودم بهش باور ندارم و از نظرم فقط و فقط اسرافه. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
khanomtalatalatala مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 130 براي منم انجام ميدي لطفا؟ يا روشش رو بگو اسم خودت و مادرت بفرس پیوی