2777
2789
عنوان

مامان🫠🫐

205 بازدید | 11 پست

امروز مامانم رفت واسه شیمی درمانی و خواهرمم رفت واسه سه هفته اش دارو بگیره

واسه ۳ هفتش داروهاش شد ۷۵ میلیون

بابامم حتی ی هزارتومنی به مامانم کمک نکرد با اینکه از نظر مالی خیلی وضعش توبه و زیر ۲۰۰ میل تو کارتش نیس چون اصلا خرج خانواده نمیکنه و پولشو میماله زمین

فقط صانسی ک مامانم اورد خودش سرکار میره و دستش به جیب خودشه و سرتاپاشو خودش میخره

منم باید مستقل شم

پدر هر کس ک بهترین مرد زندگی هر آدمیه برای من این عوضی از آب در اومد وای به حال مرد غریبه...

خدا شفا بده

امین

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه به چه درد میخوره چرا جدا نمیشه مامانت؟

نگرانه ک من لرم ی شغل دولتی استخدامم نکنن به خاطر جدایی والدین

از ی طرف ازدواج فامیلی داشتن و دختر خاله و پسر خاله بودن

و از طرف دیگه مامانم عذاب وجدان میگیره بابامو از خونه بندازه بیرون

چون خونه به نام مامانمه

ایسالا مادرت سلامتیش رو بدست بیاره❤

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نگرانه ک من لرم ی شغل دولتی استخدامم نکنن به خاطر جدایی والدیناز ی طرف ازدواج فامیلی داشتن و دختر خا ...

والا شوهری که تو غم و ناراحتی پناهت نباشه به درد لا جرز دیوارم نمیخوره

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

نگرانه ک من لرم ی شغل دولتی استخدامم نکنن به خاطر جدایی والدیناز ی طرف ازدواج فامیلی داشتن و دختر خا ...

اتفاقا مامانت اینجوری فکر میکنه ولی باید همین کارو بکنه چون به نفعشه و بعداً پشیمون میشه

من خودم الان مامانم سنش بالاعه ولی جوانی میخواست طلاق بگیره به خاطر حرف مردم نگرفت و الان کلا پشیمونه

بابامم مثل بابای شما خیلی خسیسه و اصلا به مامانم پول نمیده الآنم دستش تاندومش پاره شده و با پول طلاهای خودش میخواد درستش کنه

اتفاقا مامانت اینجوری فکر میکنه ولی باید همین کارو بکنه چون به نفعشه و بعداً پشیمون میشهمن خودم الان ...

بابام فقط بخواد لباس بخره جوراب میخره

همین...

خودت تا تهش بخون