اولا اینکه اصلا باورم نمیشه الان اومدم دارم مشکلمو میگم چون به همه میگفتم گفتن مشکل تو نی نی سایت کار اشتباهی ولی واقعا الان مستاصل شدم نمیدونم چیکار کنم
این راهم رفتم اول تلافی میکنه بعدشم میاد منت کشی اشتی هم نکنم دعوا را میندازه
ای بابا بشین باهاش صحبت کن یه مشکلی پیدا کرده نمیتونه به کسی بگه برای همینه بهت گیر میده.میگی قبلا اینجوری نبوده .کنارش باش ببین چی شده
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
عزیز من ما خودمونم تو زندگی خودمون موندیم . چی بگیم که درست باشه اخه . شوهر منم همینه عالم و ادم کارش دارنو و مخصوصا خانوادشو باباش . ما که هیچی نفهمیدیم از زندگیمون . معلومه که شوهرت خیلی خیلی فشار روشه که در توانش نیست تحملش . واسه همین هی به شما میپره و بهونه میگیره و حرصشو سر شما خالی میکنه . یا باید تحمل کنی اوضاع یکمی بهتر بشه هی کل کل نکنی باهاش یا باید بزاری بری
میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!