2777
2789
عنوان

خواستگار گی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست
جداشد؟

شوهر سر به زیر و مثلا چشم پاکی داشت وضع مالیشم بد نبود از بیرون همه چیز خوب بنظر میومد مخصوصا اینکه ازدواج دومش بود و قبلا یبار تو عقد از پسر عموش جدا شده بود اونم فقط بخاطر دعوای خانواده ها ، که بچه هارو مجبور کردن جدا بشن . همه فکر میکردن خوش شانسه و حسادت میکردن .

دوست بیچارم یه روز اتفاقی توی گوشی شوهرش میبینه عکسای جاهای خصوصی خودش و شوهرش رو توی تلگرام برای کسی فرستاده و حرفای چرت و پرت زدن ، به شوهرش میگه اینا چیه اونم پرو پرو برمیگرده میگه حالا که خودت فهمیدی میای فلان رابطه داشته باشیم ؟

دوستمم بیچاره فقط لباساشو جمع میکنه و فرار میکنه میاد خونه پدرش اولش هم روش نشده چیزی بگه فقط گفته دیگه نمیخوامش

ولی بعد که دید خانواده همسرش داستان سرایی کردن حقیقت رو با مدرک به همه ثابت کرد و الان درگیر کارای طلاقشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز خداروشکر زود فهمیدی دوست بیچاره من بعد ازدواج متوجه شد اونم زمانی که شوهر بی غیرتش پیشنهاد رابطه ...

خاک بر سرشششش

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

داره جدا میشهخانواده شوهرش دست پیش گرفتن همه جا الکی آبروشو بردن اونم مجبور شد این ننگ رو عمومی کنه ...

بهترین کار ممکنه رو کرد

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

شوهر سر به زیر و مثلا چشم پاکی داشت وضع مالیشم بد نبود از بیرون همه چیز خوب بنظر میومد مخصوصا اینکه ...

وای چه بی ناموس