2777
2789
احتمالا شجاعی برم ببین برای عمومی ها هم ویدیو میدیدی سال چند با ماز داشتی

من از دهم با ماز بودم تا یک سال پشت کنکورم.برای عمومی فقط دروسی که می خواستم ترمیم کنم ویدئو دیدم و بازم طبق نظر اساتیدم درس می خوندم هر طور اونا پیشنهاد می دادن عمل می کردم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

واقعیتش من سال دوازدهم نمی دونم مغزم عیب کرد درس نخوندم😐😐😐نمی دونم واقعا چی شد که درس نخوندم😂😂😂در واقع هرچی دهم یازدهم خونده بودم دوازدهم پرید ولی پشت موندم جبران کردم دیگه

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در ضمن شما که برای من تاپیک میزنی.اصلا فکر کن دروغ میگم من که خداروشکر خیلیا میان درخواست دوستی میدن کارت دانشجویی هم براشون می فرستم.امروز امتحان ریه داشتم می خوای کارت ورود به جلسه ام رو برات بفرستم😂شما هم بری درس بخونی بهتره برات😘

ببین من دهمم ریاضی فقط عزیزی داره میزنم زیستم فرهمند زدم الان شیمی فقط نهم با هادیان داشتم خیلی شل ب ...

عاا فکر کنم معین فقد برای کنکوره پس
مصلایی و ندیدم حقیقتا فقد بازرگان و مومنی و هادیان فرد واسمون هست
چون دهمی احتمالا معلمامون متفاوتن
واسه زمین باید امتحان کنی ببینی با کدوم بهتر میفهمی . من با اون هاشمی پیش میرفتم چیزی نمیفهمیدم ازمونامو منفی میزدم با جلاچور تا 80 درصدم میتونستم بزنم