2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دهمم میدونی کدام اساتید خوبن تو شیمی بین مصلایی و هادیان موندم

هادیان عالیه...بی نظیرررر

من خودم با ایشون داشتم و پزشکی تیپ ۱ با رتبه عالی قبول شدم خداروشکر.گرچه کل خاندان😂😂ماز بودیم و همگی پزشکی دندون دارو آوردیم شکر خدا

با جدیت کلاس های ماز رو شرکت کنی و هرچی اساتید میگن سر کلاس اجرا کنی از آزمون و کتاب تست گرفته تا موارد دیگه تکلیف و...به نظر من که قبولی قطعیه

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

من خودم امسال ثبت نام کردم موندم اساتید کیو بزنم

ریاضی معین خیلی خوبه. عزیزیم خوبه به شرطی تو خیلیی قوی باشی تو ریاضی . ولی معین واسه همه خوبه
شیمی بهترینشون هادیان فرده
زیست تعریف همشونو شنیدم هرچند خودم فقد با فرهمندیا داشتم
زمینم جلاچور خوبه. اون معلم جدیده اصلن خوب نیست
فیزیکم لازم به گفتن نیست شجاعیه عالیه

ریاضی معین خیلی خوبه. عزیزیم خوبه به شرطی تو خیلیی قوی باشی تو ریاضی . ولی معین واسه همه خوبهشیمی به ...

ببین من دهمم ریاضی فقط عزیزی داره میزنم زیستم فرهمند زدم الان شیمی فقط نهم با هادیان داشتم خیلی شل بود مصلایی به نطرم جدی تره ببین چرا زمین جلاچور اون یکی هاشمی خوب نیست

ولی خوب مصلایی جدی تر نیست بقیه اساتیدتون کی بودن نوع مدرستون چی بود

نوع مدرسه که به نظرم با اومدن این اساتید برجسته اصلا هیچ اهمیتی نداره چون منابع تکمیله فقط می مونه تلاش و استمرار همین ولی خب فرزانگان بودم گرچه من کلا مدرسه نرفتم گفتم قبول میشم و خودم می خوام توو خونه بخونم فقط می رفتم سرکلاس های ماز و به حرف اساتید گوش می کردم همین(گرچه همین که میگم خودش خیلی سخته میگم که مهم تلاش و پشتکار هست) آزمون هارو هم منظم شرکت می کردم.

دختر داییم نصف همکلاسیام خواهرم و...هیچکدوم تیزهوشان نبودن.

به نظر من کسی که مدرسه رو دلیل می کنه برای قبول نشدن دنبال بهونه هست.حالا شایدددددددددد شهرهایی مثل تهران شیراز مشهد و...در حد یک درصد مدرسه اثر داشته باشه توی قبولی اونم به خاطر اینکه اساتید بعضی ناحیه ها خوبن و نیاز به ماز شاید نداشته باشن یا کلاس های آنلاین.والا همونم دوست خودم که تهرانی هست می گفت اثری نداره(خودش فرزانگان بود) فقط چون اکثر درس خونا اونجان طبیعتا اکثر قبولیا رو میدن و بولد میشن و مردم فکر می کنن مدرسه اثر داره.

آلان با وجود دسترسی به منابع فقط تلاش و پشتکار هست که به نظرم رقابت رو ایجاد می کنه.

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

اره من خودم فرزانگان مشهدم اساتید معمولی ان حالا اساتیدت کیا بودن

زیست فرهمند نیا

شیمی هادیان فرد

ریاضی عزیزی گرچه ریاضی باید خیلی تست بزنی یادمه برای هر مبحث من حداقل ۵۰۰ تارو میزدم

فیزیک من با دکتر غنی کلاس گرفته بودم دانشجو دندانپزشکی شیرازن کلاس دهم و یازدهم ماز بودن بعدش جدا شدن منم مجبور شدم کلاس های آنلاین شخصیشون رو ثبت نام کنم(توو ماز فقط یه استاد همین طور انتخاب کردم خالی نباشه)

آزمون که می دادم.آزمونک شبانه هم از خودم می گرفتم منبع این آزمونک ها سوالات قلم چی و ماز و سنجش سال های قبل بود.

هر هفته از دروسی که خونده بودم و سرکلاس رفته بودم و...از خودم آزمون می گرفتم شیمی و زیست پایه اصلی بود فیزیک و ریاضی میچرخید مثلا شنبه شیمی زیست ریاضی یکشنبه شیمی زیست فیزیک

هر شب مسائل شیمی حل می کردم ۱۰ تست و ۵ تا تست فیزیک ۵ تا ریاضی

هی یادش بخیر چه دورانی بود

پشتم موندی یا سال اول قبول شدی

پشت موندم.

اهان برای چی پشت موندید

چون هدفم پزشکی بود سال اول قبول نمی شدم ولی چون از ضعف هایی که داشتم اطلاعات دقیق داشتم و مطمئن بودم حلشون کنم می تونم موفق بشم پشت موندم.

برای فیزیک رحمانی خوبه چند جلسه سر کلاس رفتم عالی بود. ولی بازم تحقیق کن.در کل اساتید فیزیکشون خوبن همه ببین کدوم بیشتر دوس داری😅