2777
2789
عنوان

اقدامات قبل از نزدیکی برای بارداری

294 بازدید | 13 پست

سلام.تا حالا برای بارداری اقدام نکردم.میخوام برای بار اول بعد از ۴سال اقدام کنم.لطف توی این شب های عزیز اول دعام کنید.دوم اگه میشه راهنمایی کنید چه اقداماتی برای قبل و بعداز نزدیکی لازمه انجام بدم.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

منم اومدم یاد بگیرم😊

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

تو گوگل سرچ کن، یه سری دعاهای کوتاهی هست که خوبه بخونی.

با وضو باشید و بسم‌الله هم بگید

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم سعی کن تا بیست دقیقه از جات بلند نشی، همونطور دراز کش بمون. اگه تونستی پاهات رو هم یه مقدار بالا بگیر

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
تو گوگل سرچ کن، یه سری دعاهای کوتاهی هست که خوبه بخونی. با وضو باشید و بسم‌الله هم بگید

ممنون.حتما.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
یه سری ازمایش قبل از بارداری هست انجام بده که از سلامت خودت مطمئن بشی

ازمایش و سونو دادم.مشکلی ندارم.

ممنون.حتما.

خواهش میکنم عزیزم😊

ایشالا زود ک بدون دردسر باردار بشی💚

دکتر رفتی قبلش؟

خواهش میکنم عزیزم😊 ایشالا زود ک بدون دردسر باردار بشی💚 دکتر رفتی قبلش؟

بله.رفتم.