2777
2789
عنوان

بارداری

76 بازدید | 18 پست

سلام خوشگلا من ۷ هفتمه و از الان بیشتر از این ک ب جنسیت فکر کنم ب اسماشون فکر میکنم

اسم دختر خاص ک شبیه اسم

پناه و اسمان و برکه و ...خیلی خاص و کم باشه تا حالا شنیدین؟؟خفن ترین اسمی ک شنیدین چی بوده چه دختر چ پسر

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام گلم سونو رفتید قلب بچه تشکیل شده بود؟صورت شما هم جوش زده ؟

من 7هفته 6روز رفتم خداروشکر تشکیل شده بود

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

سلام گلم سونو رفتید قلب بچه تشکیل شده بود؟صورت شما هم جوش زده ؟

سلام عزیزم

بله دیروز رفتم صدای قلبشم گذاشت شنیدم

ن صورتم جوش نزده هنوز

گیسو ..گندم ..شَفق .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من 7هفته 6روز رفتم خداروشکر تشکیل شده بود

عزیز دلم خدا واستون ببخشتش شما هم بچه اولتونه؟

ضربان قلب نی نی شما چند بود ؟واسه من ۱۴۳

سلام عزیزم بله دیروز رفتم صدای قلبشم گذاشت شنیدمن صورتم جوش نزده هنوز

من صورتم خیلی جوش زده

۵ هفته رفتم قلب نداشت هنوز و صورتمم کلی جوش ریز زده

تو تایپیک های قبل خوندم خانم ها میگن اگه کهیر صورت یا جایی بزنید بچه مرده 😔 خیلی نگرانم

من صورتم خیلی جوش زده ۵ هفته رفتم قلب نداشت هنوز و صورتمم کلی جوش ریز زده تو تایپیک های قبل خوندم خا ...

ن عزیزم ب دلت بد راه نده

خیلیا جوش میزنن

دکتر برو خیالت راحت میشه

ن عزیزم ب دلت بد راه ندهخیلیا جوش میزنن دکتر برو خیالت راحت میشه

دکترم گفت دو هفته دیگه با سونوی جدید بیا تازه هفته دیگه باید برم سونو

برام خیلی دعا کنید.

هنوز هم حالت تهوع دارم

عزیز دلم خدا واستون ببخشتش شما هم بچه اولتونه؟ضربان قلب نی نی شما چند بود ؟واسه من ۱۴۳

ممنونم عزیزم همینطور برای شما من بچه دومم هست یه پسر دارم دوتا سقط داشتم از خدا میخوام برام نگهش داره ضربان قلبش 150بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

من ۵ هفته بودم رفتم فردا ۷ هفته ام کامل میشه دکتر گفت دو سه هفته دیگه بیا 😔 تا هفته دیگه هزارتا فک ...

میدونم عزیزم ولی نگران نباش انشالله میری صدای قلبشو میشنوی

1
5
10
15
20
25
30
35
40