2777
2789
عنوان

پریودی

122 بازدید | 27 پست

خانوما علت خارش بعد از پریودی چیه

اصلا غیر قابل تحمله خیلی بدهههههه

چیکار کنم؟

چیزی هست بزنم یا بخورم ک این خارشه اوکی شه؟

(درخواست دوستی نده نر بی شعور)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نوار بهداشتی حساسیت داری مارک دیگه بگیر ..اگه از اون نباشه دلیلش عفونت

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

اگه خارش شدیده، بیشتر به عفونت قارچی یا حساسیت به نوار بهداشتی، شوینده یا پد روزانه میخوره...پماد ان ان آب رو آتیشه😂🌱🌹

نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱

پد مولپد هم امتحان کردی؟ اگه نه امتحان کن

اره هم مولپد

مای لیدی

تافته

پنبه ریز

و ی مارک دیگه بود یادم نمیاد

نانسی

سپتونا

همهرو زدم

ولی خیلی همشون همینن

اگه خارش شدیده، بیشتر به عفونت قارچی یا حساسیت به نوار بهداشتی، شوینده یا پد روزانه میخوره...پماد ان ...

به شدت شدیده

ولی عفونت ندارم احتمالا برای نوار هستش

به نوار بهداشتی حساسیت داری مارک دیگه بگیر ..اگه از اون نباشه دلیلش عفونت

به همه شون حساسیت دارم

به کل نوارای ایرانی