2777
2789
عنوان

پیدا کردن گنج

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 82 پست
دیگه بنابر شرایطی... میترسیم😅زیر یه خونه قدیمیه، خونه هم مال یکی از اعضای خونوادمه، اتفاقا چند نفر ...

عزیزم ببخشید ولی عقلت کجاست😂برو برش داااااار

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ولی یکی دیگه هست خودش میگفته صبح زود رفتم آبیاری بیل زدم تو خمره طلا خدا میدونه از ثروتش

شوهر عمه منم چند شب رفته بود با دوستاش خفاری همین که میرسن بخاطر طلسم باید خون میدادن صبح میشه یه کم خاک میریزن میرن شب با گوسفند بیان که پلیسا اونجارو حصارکشی میکنن😕

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عزیزم ببخشید ولی عقلت کجاست😂برو برش داااااار

چجوری بردارم واقعا؟ اولا میترسم، دوما نمیتونم یه خونه رو بریزم پایین، سوما یه اتاق پر از طلا رو کجا ببرم قایم کنم که منو نکشن؟😅

شاید یه روزی همچین کاری رو کردیم حالا...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

چجوری بردارم واقعا؟ اولا میترسم، دوما نمیتونم یه خونه رو بریزم پایین، سوما یه اتاق پر از طلا رو کجا ...

عزیییزم تیکه تیکه استفاده کنید لازم نیست همشو در بیارین اخ سرم درد گرفت از دستت😅

ممکنه بد یمنی بیاره

آره دیگه میشه گفت... حالا جدا از این بد یمنی و طلسم و مار و اینا، هستن افرادی که از محلش باخبرن و اصلا ممکنه کشت و کشتار بشه سر اون خونه...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

اینا خرافات نیست؟ اینکه باید خون بدن

نه بایو خون میدادن که طلسمش باطل بشه

عزیییزم تیکه تیکه استفاده کنید لازم نیست همشو در بیارین اخ سرم درد گرفت از دستت😅

ببین به همه جاش فکر کردیم...

برای حفاری و رسیدن به اون قسمت باید یه قسمت بزرگی رو حفر کرد، که با توجه به اون ممکنه خونه کلا بیاد پایین چون بافت قدیمی ای داره

اگه یه درصد هم ریزش اتفاق نیوفته، چون خونه وسط شهره و بقیه میدونن زیر خونه یه چیزایی هست، اگه بعد از حفاری گنج همونجا بمونه ممکنه بیان ببرنش... راحت نیست اصلا...