درد امونم رو بریده،، سه هفته ست،، دکتر گفته باید ام آر آی بیاری، نوبت گرفتم دوماه دیگه،، من تا اون موقع میمیرم از درد 😭😭😭درد از داخل باسنم میاد پشت رونم،، جمع شده تو ساق پام،، رگهای پام داره منفجر میشه 😔نه ماساژ، نه مسکن هیچی جواب نمیده، خسته شدم از درد کاش بمیرم،، تو ایران مریض شدی باید بمیری
منم همینم پارسال نه میتونستم بشینم نه میتونستم راه برم نه بخابم خیلی زجر کشیدم دکتر ام آر ای منو دید شانس آوردی عمل نمیخوای تنها چیزی که نجاتم داد لیزر شاک ویو بود بهمراه دارو و ورزش... البته من ورزش رو انجام ندادم الانم درگیرم
شنا نرفتم ولی همش اتو میکشم گرم نگه میدارم،، الان سه هفته ست ، استراحت میکنم، بجای اینکه خوب شده بدت ...
نه فایده نداره اصل سیاتیک فشار عصبی یا استرس بوجود میاد باید همینطور که کم کم بوجود آمده کم کم از بین بره حداقل در هفته دو روز شنا برو هم عضلات قوی میشه هم روانت صاف من خدای شنا هستم که میگم
اصلا میگن برو وایستا،، میگم دارم میمیرم ، میگن بمیر،، تو ایران بیمار هیچ ارزشی نداره
آره منم کشیدم خوب میفهمم عزیزم اما کسی باید کاراتو انجام بده نه خودت برو پیش رئیس بیمارستان بگو شرایط مالیاینطوریه مستاجر یم وخیلی درد دارم شاید نوبتت رو جلو انداخت