2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه الکی هزینه نکن مجازی میشه همون دولتی بنویس جدیدا از دولتی خیلی راضی ان

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

پسر من غیردولتی بود از اولپارسالم ک مجازی شد بازم خیلی راضی بودیم چون مجازیش هم با دولتی ها فرق داره

چه فرقی داره؟

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

چه فرقی داره؟

دولتی واسه مجازی معلم ۳۰تا دانش امور داره اینجا ۱۸تا دانش اموز داره

اون۳۰تارو نمیشه مجازی هندل کرد ولی معلم اینا وقتش ازادتره خط ب خط مشقا و تکلیفارو کنترل میکنه یکسره حواسش هست

بعد میرن اسکای روم ک خیلی خوبه ولی دولتیا هزینه نمیکنن برن اسکای روم همون شاد و بله ن نهایت

و خیلی فرقای دیگ...

ببین عزیزم برای کلاس اول مهم تر از مدرسه و نمیدونم فاز دولتی و غیر انتفاعی و اینا معلمه فقط معلم خوب

تحقیق کن و خوب بگرد ببین کدوم مدرسه معلم کلاس اولش خوبه و سابقه و تجربه اش بالاست و رصایتمندی مادرا از تدریس

من دخترم کلاس اولش واقعا بهترین و دلسوزترین معلم را داشت معلمی که نمونه ی منطقه و استان چندین سال بوده و هنوزم هست

جان و جهان من تویی👈پرنسس کوچولو

به عنوان کسیکه از زمان کرونا بچه هام غیرانتفاعی بودن میگم

اصصلا نبر غیر انتفاعی

چه مجازی باشه چه حضوری

البته زمان مجازی غیرانتفاعی ها خیلی بهتر عمل می کنن

اما کلا فرق خاصی در حالت عادی نداره جز اینکه مخصوصا دخترونه بچه هات قر و فر و ادا و اطوارشون زیاد میشه

اون پولی که می خوای بدی غیرانتفاعی با معلمش خصوصی بگیری خیلی بازدهیش بیشتره

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم