aroos_paeez مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 5226 عنوان استعفا 56 بازدید | 12 پست خانما هفته پیش که چند روزی تعطیل بود مزه خونه موندن بهم داد از اونورم همسرمم میگه خب وقتی اذیت میشی خسته میشی نرو دیگه سرکارالان تو دو راهیم نمیدونم تا اخر امسال برم سرکار یا نهایت تا همین اخر این ماه برمحسابدارم تو شرکت خصوصی جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز امروز | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aroos_paeez مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 5226 دو دلم چون میگم اخر سال بیام بیرون به نفعمه عیدی و سنواتمو کامل میگیرم هم اینکه مدت بیمم هم بیشتر میشه برای بیمه بیکاری جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز
حلیم_با_شکر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 545 اگر نیاز مالی ندارید و از خونه نشینی بعدا خسته نمیشی خب نرو آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️
aroos_paeez مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 5226 استقلال مالی قشنگه اره قشنگه ولی خونه درای و شاغل بودن هم واقعا ادمو خسته میکنه یه روزایی ادم دوست داره اصلا تا لنگ ظهر بخوابه از اونورم کارفرمای خوبی ندارم یه روز خیلی خوبه یه روز فقط غر میزنه و گیر میده الان 5 ساله که شاغلم جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز
sky_bully عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 6938 بستگی داره واقعاو اینکه یک هفته خونه موندن خیلی فرق داره با یکسال خونه موندنمامان من که بنده خدا همیشه حسرت شاغل بودن رو داره همیشه میگه اشتباه کرده که نرفته سرکار
aroos_paeez مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 5226 اگر نیاز مالی ندارید و از خونه نشینی بعدا خسته نمیشی خب نرو نه نیاز مالی نداریم خداروشکر همسرمم میگه به اندازه ای که حقوق میگرفتی میدم بهت اصلا نگران اینا نباش بیشتر بخاطر بیمه و سنوات اینام دو دلم که تا اخر سال برم یا نه جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز
xjsjcjdj عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 682 اره قشنگه ولی خونه درای و شاغل بودن هم واقعا ادمو خسته میکنه یه روزایی ادم دوست داره اصلا تا لنگ ظهر ... نمیدونم بستگی به موقعیت خودتون داره اگه میبینی اگه استعفا بدی شوهرت هواتو دارن که خوبه
aroos_paeez مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 5226 بستگی داره واقعاو اینکه یک هفته خونه موندن خیلی فرق داره با یکسال خونه موندنمامان من که بنده خدا همی ... نمیدونم واقعا اما حس میکنم شاغل بودن خیلی انرژی ازم میگیره از طرفی کارفرما حس ناکافی بودن بده خیلی بده جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز
aroos_paeez مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 5226 نمیدونم بستگی به موقعیت خودتون داره اگه میبینی اگه استعفا بدی شوهرت هواتو دارن که خوبه شوهرم از خداشه من از همین امروز نرم دیگه سرکار جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز
حلیم_با_شکر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 545 نه نیاز مالی نداریم خداروشکر همسرمم میگه به اندازه ای که حقوق میگرفتی میدم بهت اصلا نگران اینا نباش ... حالا فعلا چند روزی برو شاید دوباره شور و شوق کار کردن اومد سراغتون اگر نیومد بعد استعفا بده آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️
aroos_paeez مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 5226 حالا فعلا چند روزی برو شاید دوباره شور و شوق کار کردن اومد سراغتون اگر نیومد بعد استعفا بده به نفعمه که تا عید تحمل کنم جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز
حلیم_با_شکر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 545 به نفعمه که تا عید تحمل کنم خیره عزیزم آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️