2777
2789
عنوان

درد دندونم

24 بازدید | 9 پست

از بالا سمت چپ میشه دندون چهارمم وقتی یه چیز شیرین میخورم خیلی درد میگیره حلا فردا یا پس فردا میخوام برم دندون پزشکی فقط سوالم اینه که این دندون سوراخ شده یا به عصب رسیده اینجوری میکنه؟هزینه اشم نمیدونم چقدر تخمین بزنم 12 ملیون تکمیلی دارم پوشش بده

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

مگه بیمه تکمیلی پوشش میده عصب کشیو؟

امضام این بود👇👇                                                       لطفا نفری یه صلوات بفرستین این هفته خبر خوبرو بگیرمم🙂🙃 حالا خبر خوبرو گرفتم یه صلوات برای اینکه  شمام این هفته خبر خوبرو بگیرین🌠🌌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی درد مداوم نداره و فقط به شیرینی و سردی حساسه ترمیم ساده میخواد

نه مداوم نیست ولی شیرینی میخورم انگار میخواد دندون از جاش در بیاد یه خرما نمیتونم بخورم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
مگه بیمه تکمیلی پوشش میده عصب کشیو؟

تو هر ترمیمی داری انجام میدی همونجا آنلاین ازت کم میکنن دیگه

تو هر ترمیمی داری انجام میدی همونجا آنلاین ازت کم میکنن دیگه

واقعااا؟

من از هرجا پرسیدم گفتن بیمه عصب کشیو شامل نمیشه

وگرنه من دقیقا همین دندون چپ بالا باید عصب کشی کنم

شما اگه ترمیمی برو تامین اجتماعی ترمیم سادرو هزینه نمیگیره

امضام این بود👇👇                                                       لطفا نفری یه صلوات بفرستین این هفته خبر خوبرو بگیرمم🙂🙃 حالا خبر خوبرو گرفتم یه صلوات برای اینکه  شمام این هفته خبر خوبرو بگیرین🌠🌌
نه مداوم نیست ولی شیرینی میخورم انگار میخواد دندون از جاش در بیاد یه خرما نمیتونم بخورم

عصب کشی باشه دردش به دندونای جلو عقب همون دندونم میزنه

سلام عزیزم نیازی به دندانپزشکی نیست

روغن حنظل رو بخر سه شب ۴ قطره بریز تو گوش همون سمت دندون عصبش درمان میشه و درد از بین میره

اگه دندون سوراخه بریز روی دندون

از این به بعد هم چوب مسواک اراک بزن که دندان رو محکم میکنه

واقعااا؟من از هرجا پرسیدم گفتن بیمه عصب کشیو شامل نمیشهوگرنه من دقیقا همین دندون چپ بالا باید عصب کش ...

نه تامین اجتماعی نمیرم میرم درمانگاه پوشش میده یه دکتر درست حسابی ببینه دندونمو