2777
2789
عنوان

آزمایش

82 بازدید | 13 پست

شوهرم آزمایش اسپرم داد دکتر گفت حرکتش صفره دکتر بهمون گفت شما بچه دار نمیشید هردومون ناامید برگشتیم خونه دیشب بدترین شب زندگیمون بود هردومون کلی گریه کردیم همسرم همش میگفت ازت شرمنده ام دعا میکنم هیچکس این حس رو تجربه نکنه و همه مامان بابا بشن لطفا برای اروم شدن دل منو همسرم دعا کنین

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

درمان راهکار داره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هزینه شون خیلی بالاس متاسفانه ما هم مستاجریم همسرمم یه راننده اسنپه

نگران نباش خدا بزرگه ناامید نباش

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

هیچی هیچی هیچییی؟؟؟جدیدا خیلی شیوه هایه بارداری زیاد شده عزیزم ایشالا خدا کمکتون کنه

هزینه هاشون خیلی بالاس همسرم یه راننده ی ساده اس

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

هزینه هاشون خیلی بالاس همسرم یه راننده ی ساده اس

خب فعلا که بیخیال انشالله تو اینده نزدیک واستون جور شه

غصه نخوررر عزیزم خدا بزرگه و علم در حال پیشرفت

فعلا زندگیتونو کنین. تو این جن.گ و گرونی بچه میخواین چیکار .اوضاع بهتر شه امیدوارم نی نی ناز بدنیا بیارین اگه قسمتش باشه