2777
2789
عنوان

تقصیر منه❓

30 بازدید | 4 پست

داشتم با مامانم حرف میزدم سرش تو گوشیش بود گفتم مامان گوش بدهکفتگوش میکنم

منم یکی بهم نگاه نکنه بخاطر adhd که دارم کلا تمرکزم بهم میخوره یادم میره چی میگفتم و اصن هرچی

پریودم هستم تازه

بعد کنم گفتم مامان این تو فصل دوم اجتماعی سوم دبستان بود

الان دو ساعته داره نفرینم میکنه

میگه چون تو رفتی دانشگاه من نرفتم داری میزنی تو سرم:/

اصلا کی حرف از دانشگاه زد

من واقعا یه بغل میخوام که گریه کنم الان

وا

مامان باباها چرا اینطوری شدن؟ چطور. دلشون میاد بچه خودشونو نفرین کنن؟ تازه مادری که درک میکنه پریودی چیه و چطوریه!!!! نه عزیزم تقصیر تو نیست بیا بغلم گریه کن 😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مامان باباها چرا اینطوری شدن؟ چطور. دلشون میاد بچه خودشونو نفرین کنن؟ تازه مادری که درک میکنه پری ...

نمیگم مامان بدیه خیلیم زحمت کشه

ولی نمیتونمم بگم کنارش میتونم راحت حرف بزنم و کلا دلم میخواد باهاش وقت بگذرونم. یعنی فکر نکنم اگه یه روزی مهاجرت کنم دلم برای هیچکدومشون تنگ شه

نمیدونم کار درستیه یا نه ولی رفتم یه دوستی که ازم بزرگتره رو پیدا کردم و بهش میگم مامان. دلم میگیره به اون میگم غر دارم به اون میگم پریودم پی ام اسم حالم بده اون میاد دلداریم میده. فقط مشکلش اینه خیلی دوره . خیلی. مثلا ۶۴۰۰ کیلومتر اونور تر

نمیگم مامان بدیه خیلیم زحمت کشهولی نمیتونمم بگم کنارش میتونم راحت حرف بزنم و کلا دلم میخواد باهاش وق ...

میدونم چی میگی ، اونم مشکل از مامانت نیست مشکل از تربیتشه شاید نمیتونه احساساتشو راحت باهات درمیون بزاره بخاطر همینه