ppaarr مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 370 عنوان کیا جدا شدن 68 بازدید | 24 پست الان از زندگی تون راضی هستید یا پشیمونید از اینکه طلاق گرفتید؟ امروز | 03:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahayyy84 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 20 منم تو پروسه جداییاین سوال خیلی ذهنم و درگیر کرده تمام دلخوشی زندگی من این است که وقت مرگ میایی و مرگ شیرین است ...صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤
گولباهی عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 782 الان فقط پشیمونم که کاش دینی رو به جای 3 بار 5 بار یا 7 بار خونده بودم فردا نهایی دینی دارم😭😭😭
ppaarr مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 370 منم تو پروسه جداییاین سوال خیلی ذهنم و درگیر کرده من خودم جدا شدم مجدد ازدواج کردم یه مدت سخته تا خودت و پیدا کنی بخصوص که مادر هم باشی ولی به نظر من وقتی تو زندگی عذاب میکشی بهتره که یه مدت سختی رو به جون بخری و جدا شی و به آرامش برسی فقط مهریه حتما بگیر که بتونی مستقل باشی
ppaarr مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 370 الان فقط پشیمونم که کاش دینی رو به جای 3 بار 5 بار یا 7 بار خونده بودم فردا نهایی دینی دارم😭😭😭 انشاالله که موفق میشی نگران نباش
rahayyy84 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 20 من خودم جدا شدم مجدد ازدواج کردم یه مدت سخته تا خودت و پیدا کنی بخصوص که مادر هم باشی ولی به نظر من ... ممن بچه ندارم ولی مستقل نیستم کار ندارمفامیل هم هستیمطرفم اعتیاد داره عصبی و بد دهنه شیش ماهه خونه بابام خیلی بلا ها سرم آوردهنمیدونم پشیمون میشم یا نه تمام دلخوشی زندگی من این است که وقت مرگ میایی و مرگ شیرین است ...صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤
ppaarr مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 370 ممن بچه ندارم ولی مستقل نیستم کار ندارمفامیل هم هستیمطرفم اعتیاد داره عصبی و بد دهنه شیش ماهه خونه ب ... مطمئن باش که پشیمون نمیشی همین راهو ادامه بده خودت و به پاش نسوزون اشتباهی که من سالها از عمرم و تباه کرد شما نکنید جدا شو
pasteel_meshkee عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3746 مطمئن باش که پشیمون نمیشی همین راهو ادامه بده خودت و به پاش نسوزون اشتباهی که من سالها از عمرم و تبا ... میسه باهاتون حرف بزنم من درحال جداییم حال روحیم خیلی بده ازتون سوال داشتم
مهدی۴۲۱۹ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 325 ممن بچه ندارم ولی مستقل نیستم کار ندارمفامیل هم هستیمطرفم اعتیاد داره عصبی و بد دهنه شیش ماهه خونه ب ... پس از شش ماه دیگه حرمتها از بین رفته جدا شو
ppaarr مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 370 میسه باهاتون حرف بزنم من درحال جداییم حال روحیم خیلی بده ازتون سوال داشتم آره عزیزم حتما
rahayyy84 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 20 مطمئن باش که پشیمون نمیشی همین راهو ادامه بده خودت و به پاش نسوزون اشتباهی که من سالها از عمرم و تبا ... خیلی سخته میترسم تمام دلخوشی زندگی من این است که وقت مرگ میایی و مرگ شیرین است ...صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤
rahayyy84 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 20 پس از شش ماه دیگه حرمتها از بین رفته جدا شو خیلی حرمت ها از بین رفته حتی اومد طلاها و حلقه رو گرفت تمام دلخوشی زندگی من این است که وقت مرگ میایی و مرگ شیرین است ...صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤
ppaarr مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 370 خیلی سخته میترسم یه خورده سخته ولی به آرامش بعدش میارزه برو سرکار بزار افسردگی سراغت نیاد
rim666 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 1411 منم تو پروسه جداییاین سوال خیلی ذهنم و درگیر کرده من ۲ سالیه ک جدا شدم
rahayyy84 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 20 یه خورده سخته ولی به آرامش بعدش میارزه برو سرکار بزار افسردگی سراغت نیاد ممنون عزیزم🙏 تمام دلخوشی زندگی من این است که وقت مرگ میایی و مرگ شیرین است ...صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤