2777
2789
عنوان

حقته این زندگیه 🫶🫶

112 بازدید | 10 پست

@_لیلیان

من بهت هیچ توهینی نکردم

اما آدمای سیاه دلی مثل تو حقشونه انقد بدبخت زندگی کنن

امضای من کاملا جنبه ی شوخی داره و ب این معنی نیس ک ۸۷ تا پسر گذاشتن توی کاسم

اتفاقا من کلا تا حالا تو رابطه ی جدی نبودم ک پسری بخاد بزاره تو کاسم

ک حتی اگر گذاشته باشه هم تو چطور میتونی انقددددد بد دل باشی ک همچین چیزیو بکوبی توسر همجنست؟ چطور میتونی انقد عقده ای و مریض باشی که از اینک پسری تو کاسه ی همجنست بزاره خوشحال شی و از این موضوع بر علیه اون دختر استفاده کنی ؟

میخاستم باهات عین خودت حرف بزنم

ولی گفتم بیخیال

🫶دلتو روشن کن زندگیتم بهتر میشه شاید کنکور هم ب تعویق افتاد شاید

قرار هم نیس چون شما شرایط زندگیت بده با کاربرا بد رفتاری کنی

البته من توضیح دادنم کاملا اضافی هست چون آدمایی مثل تو کلا نمیفهمن

بیشتر از تعجب اینهمه نوشتم که واقعا چطور همچین دخترایی دارن تو کشور زندگی میکنن؟

من بزدل نیستم تاپیک رو قفل نمیکنم توام میتونی بیشتر فش بدی بیشتر توهین کنی. و بیشتر ثابت کنی عقده ای🫶

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

حق با لیلیانه

از چ لحاظ

بگید متوجه شم من دوس دارم عیب حرفموبدونم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بهت چی گفته؟

اقا اومد گف میخوام کنکور ب تعویق بیفته

مام گفتیم خب بزار بدیم تموم شه واسع چی تعویق

سگ شد گف تو ک نمیدونی من عزیز از دست دادم جدو ابادتم نمیتونه زندگی منو تصور کنه 😑

انگار ما خبر داریم ایشون عزیزی از دست داده

اصلا اینجاهاش برا من مهم نیست

فقط اونجا ک گف پسرا تورو سوزوندن اخه این موضوع واقعا چیزیه ک بکوبی سر همجنست؟

اقا اومد گف میخوام کنکور ب تعویق بیفته مام گفتیم خب بزار بدیم تموم شه واسع چی تعویق سگ شد گف تو ک ن ...

احتمالا اونم آستانه تحملش پایین اومده اینجوری گفته هرچند قسمت دوم حرفش اصلا خوب نیست

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

احتمالا اونم آستانه تحملش پایین اومده اینجوری گفته هرچند قسمت دوم حرفش اصلا خوب نیست

من درک میکنم شرایط زندگیش رو و اتفاقا خیلی از کاربرا سعی کردن که دلداریش بدن

اما این بیشتر سگ میشد😂😂

هعی چی بگم والا

ولی خداوکیلی خیلی بد دله

خدا ب دادش برسه با این قلب چطوری زندگی میکنه؟

بد دل اصلی تویی

دیدی من اعصاب نداشتم هی گیر دادی بهم کار منم درست نبود متاسفم ولی حال درستی نداشتم

تو منو قضاوت کردی بدون این ک چیزی بدونی راستش خیلی ناراحت شدم ایشالا ک تجربه نکنی ولی اگ کردی بدون از کجا خوردی

سگم سر تا پاته بزی

روز خوش

میشه برا زندگی مرد!

من متوجهم حرفم خوب نبود و بابتش متاسفم ن ب خاطر این خانم بخاطر این ک شخصیت خودم پایین اومد

ولی ی طرف قضیه رو فقط میگه اونجاش ک من از گریه چشمام درست نمبدید این ب ظاهر محترم با یکی دیگ از مثل خودش پشت خودم تو تاپیک خودم حرف میزد

حتی من گفتم بزی بیا برو دلتو نشکنم باز افاقه نکرد

اگ من بد ببودم با همه درگیر بودم تاپیکم29صفحه جلو نمیرف چرا فقط این؟

میشه برا زندگی مرد!

😂😂😂😂انتقام زندگیشو داره از نی نی سایتیا میگیره

داره چیزیو تو سر من میکوبه و باهاش شوخی میکنه ک بابتش خونوادم از هم پاشیده و بچه 1 ساله یتیم شده و هنوز چهلم جوونمون و ما ندیدیم هنوز رخت عزا داریم و هنوز در و دیوار 4 خونواده پارچه مشکی و مهمون داره

نمیدونم جواب خدا رو چطور میدن

میشه برا زندگی مرد!