2777
2789
عنوان

سوختگی

15 بازدید | 7 پست

سلامخواهرا خورشت داغه داغ از پشت برگشته رو سر و گردن و کتف کمرم و قسمتی از بازوم و یه گوشم کامل چشمتون روز بد نبینه روز اول اورژانس منو برد بیمارستان پانسمان کرد و آرامبخش اومدم خونه

سوختگی ۱۴ درصد درجه دو عمیق

روز دوم صورتم ب شدت ورم کرد سوهرم آورد بیمارستان مطهری سوانح سوختگی منو نگهداشتن خیلی ترسیدم دکتر صبح میاد ب شوهرم گفتن ناخنگیر و ژیلت خریده

الهی عزیز دلم چقد واست ناراحت شدم کاملا درکت میکنم منم بهمن ماه پاهام با روغن داغ سوخت

بار اول رفتم بیمارستان پانسمان کردن گفتن هر روز بیا

من فرداش نرفتم

رفتم یه دکتر پوست پماد چندتا داد و قرص

خودمم گازو چسب خریدم؛ آب مقطر خریدم هر شب پاهامو میشستم در طول روز چند باز گازو پانسمان و عوض میکردم یکماه طول کشید تا خوب شدم

نذار پوستا و گوشتای اضافه رو مدام دستکاری کنن چون بعدا همون جاهای سوخته گوشت اضافه میاره وبد شکل میشه

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

الهی عزیز دلم چقد واست ناراحت شدم کاملا درکت میکنم منم بهمن ماه پاهام با روغن داغ سوخت بار اول رفتم ...

خیلی میترسم همش اسم اتاق عمل و فلان میارن ب شوهرم هی میگم رضایت بده بریم خونه

خیلی هم بد اخلاقن

چون دست تنهام کسی هم پیشم نیست هی رسیدگی کنه بهم دوتا بچه کوچیکم دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی میترسم همش اسم اتاق عمل و فلان میارن ب شوهرم هی میگم رضایت بده بریم خونه خیلی هم بد اخلاقن چون ...

منم دست تنها بودم هیچکس کمکم نکرد هیچکس به دادم نرسید از سوزش و درد بیحال میشدم میفتادم

موقع ظرف شستن همش پامو میکوبیدم رو زمبن

خیلی عذاب کشیدم

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

خیلی میترسم همش اسم اتاق عمل و فلان میارن ب شوهرم هی میگم رضایت بده بریم خونه خیلی هم بد اخلاقن چون ...

از اینترنت استفاده کن سرچکن دکتر و روش های خوب پیدا کن جاش نمونه

واقعا امیدوارم زود زود خوب شی

نترس اصلا خدا بزرگه توکلت به خدا باشه

خورش چجوری ریخت روت؟