2777
2789
عنوان

ساکشن غبغب

63 بازدید | 11 پست

ساکشن غبغب انجام دادم کسی هست انجام داده باشه بعد از دو ماه راضی هستید؟

من شش روزی هست انجام دادم دارم مرتب طبق گفته ی دکتر ماساژ میدم با روغن بچه کبودی ها به نسبت روز های اول کمی بهتر شدن ولی احساس میکنم زیر چانم سفت و سر هستش حالت گلوله ایی شکله بنظر شما بعد از دو ماه خوب میشه؟ چیکار باید بکنم؟ راهنمایی کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد داشت خب عادیه جراحیه دیگه ولی باند خیلی رو مخ تره برای من حالا من با گن کنار میام

باند؟ چجور باندی؟

گن برای چی ساکشن شکم پهلو اینا هم انچام دادی؟با بیهوشی انجام نمیدن؟

ایشالا ک خیره

اسی بیهوشت کردن؟چقد شد هزینش؟ کجا انجام شد چطوری بود

بیهوش نه اما بی حسی،12تومن با دارو و بقیه چیزا یه 15تومنی شد،من ساکن اهوازم،زیتون کارمندی پیش دکتر علیرضا فخری انجام دادم دکتر با تجربه ایی هست من هر جا رفتم گفتن لبت کج و بی حس میشه اما من خداروشکر لبم کج نشد اگر قصد داری انجام بدی تو انتخاب دکتر خیلی دقت کن بگو نمیخوام لبم حتی برای ثانیه ایی کج بشه.

باند؟ چجور باندی؟ گن برای چی ساکشن شکم پهلو اینا هم انچام دادی؟با بیهوشی انجام نمیدن؟

باند بعد از جراحی همین باند کشی ها پیچید دور غبغب و سرم،گن بعد از ساکشن غبغب سرچ کنی متوجه میشی،نه شکم پهلو انجام ندادم نیاز ندارم خداروشکر،نه بیهوش نکرد با بی حسی انجام داد

باند بعد از جراحی همین باند کشی ها پیچید دور غبغب و سرم،گن بعد از ساکشن غبغب سرچ کنی متوجه میشی،نه ش ...

مرسی

بعد کامل از بین رفت؟بلافاصله بعد عمل از بین میره یا زمان میبره دردش تا چه حد بود بعدش اذیت نشدی؟به کارای روزمره و فعالیت های مثل ورزش میرسیدی؟

ایشالا ک خیره

مرسی بعد کامل از بین رفت؟بلافاصله بعد عمل از بین میره یا زمان میبره دردش تا چه حد بود بعدش اذیت نشد ...

بله خداروشکر از بین رفت ولی همونجوری که گفتم زیر چانه بی حس و ورم داره که دکتر گفت تا دوماه عادیه برطرف میشه باید ماساژ بدی با روغن بچه،دردش روز اول و دوم زیاده اما بعدش کم کم زخم ها ترمیم میشن و درد از بین میره کمی بی حس میمونه زیر چانه،نه ورزش نمیشه چون باید بیشتر اوقات برای چند روز مواظب باشی سرت پایین نباشه و استراحت کنی ولی کارای روزمره بعد از روز دوم اوکیه و اینکه تا سه روز بعد از جراحی نمیشه بری حموم اگه میخوای انجام بدی قبلش حتما برو حموم