2777
2789
عنوان

خاله هام

99 بازدید | 22 پست

از تابستون سال ۱۴۰۳ خیلی با خانواده ی مادریم ارتباطم بیشتر شد یعنی خیلی باهاشون رفت و امد میکردیم کلا ولی خب من خیلی باهاشون صمیمی تر شدم مخصوصا با دو تا خاله کوچیکام و خیلیم باهاشون بیرون میرفتم

ولی چندوقت پیش ما کمد سفارش داده بودیم و داشتیم اون و میچیدیم و خونمون خیلی شلوغ بود خالمم دقیقا همون موقع اومد خونمون ما هم کلی احترام گذاشتیم بهش که البته وظیفمونم بوده شامم لوبیاپلو مامانم درست کرده بود برای شوهرشم مامانم ریخت ببره

چندوقت بعدش من عکسام پاک شد و به همون خالم گفتم گوشیت و بده من عکسام و بفرستم واسه خودم چون بعضی عکسام تو گوشی اونم بودش

میدونم کار اشتباهی کردم ولی فضولیم گل کرد رفتم صفحه چتش با اون یکی خالم و دیدم که گفته بود اینا هم خیلی شلوغ شدن یا من میخواستم کتابخونه بخرم خالم گفت برو دست دوم بخر منم کلا از دست دوم خوشم نمیاد و خانوادمم خوششون نمیاد حس خوبی نداریم چندشمون میشه بهش گفتم نه به اون یکی خالم گفته بود اینا هم خیلی خودشون و میگیرن یا همین ماه پیش من میخواستم گوشواره بخرم خالمم باهامون اومد هی گفتش بیا دست دوم بخر اجرتش پایین تره منم گفتم نه امرژی منفی داره دیدم رفته به بقیه گفته اینم خیلی ادا و اطفال داره یا مامانم یه کیف خرید از حسودی ترکیدهه قشنگ

ارتباطم و خیلی باهاشون کم کردم یعنی حتی تو خونه ی مامانبزرگمم میبینمشون هم بهشون یه سلام هم نمیدم یا به زور میدم

حتی یه بار با یکیشون جر و بحث هم کردم

ولی خیلی حساس شدم نسبت بهشون خوشم نمیاد اینجوری باشم

لطفا راهنماییم کنید از این وضعیت خلاص شم خیلی رفتن رو مخم قبلا اصلا واسم مهم نبود چی میگن ولی الان نه

همه همینن عزیزم

همه آدما پشت سر هم حرف میزنن متاسفانه

فقط بعضیاشو ما میفهمیم

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون که آره ولی وقتی ادم میبینه ناخوداگاه از چشم ادم مثل سگ میفتن اصلا دیگه نمیشه دوسشون داشت

منم سرم اومده . کلاباهاش قطع ارتباط کردم و هیچوقت نزاشتم بفهمه برای چی ارتباط روقط کردم . گفتم بیخیال .بزار گناهانم رو خوب بشورن

آره ولی خب از اینا که انقدر باهاشون خوب بودم و صمیمی توقع نداشتم

از همه توقع داشته باش

حتی مامانتم پشتت حرف میزنه

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫