2777
2789

فعلا از داروخونه فاموتیدین بگیر بخور تا آروم شه معدت. ولی حتما برو دکتر، اصلا نباید معده درد و سرسری گرفت

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فعلا از داروخونه فاموتیدین بگیر بخور تا آروم شه معدت. ولی حتما برو دکتر، اصلا نباید معده درد و سرسری ...

از وقتی اینارو که گفتم میخورم معده ام درد گرفته، تا ۱۵ روز درد نمیکرد تازه دو روزه درد گرفته

ی چند روز قطع کن ببین چجوری میشی

آره باید قطعش کنم، پوستم کدر شده بود واسه پوستم میخوردم الانپوستم یکم روشن شده انقدر خوشحال بودم که دارم جواب میگیرم که زد و معده درد گرفتم

اگر پیش پزشک معتبر رفتی که بهش بگو ،شربت اخلاط ثلاثه یا مصفای خون هم خوبه

بنظرت سرکه انگبین رو با آب بخورم بازم معده درد میگیرم؟ شاید از ۱۱ گیاه معده درد گرفتم، اطلاعی دارین؟

بنظرت سرکه انگبین رو با آب بخورم بازم معده درد میگیرم؟ شاید از ۱۱ گیاه معده درد گرفتم، اطلاعی دارین؟

سرکه انگبین به صورت همون شربت بخور ،والا ۱۱ گیاه دقیق نمیدونم چیه ،سرکه انگبین با معده خالی نخور اصلا ،با معده پر پرم نخور یک ساعت بعد غذا بخور

سرکه انگبین به صورت همون شربت بخور ،والا ۱۱ گیاه دقیق نمیدونم چیه ،سرکه انگبین با معده خالی نخور اصل ...

به من گفته شب قبل از خواب و صبح ناشتا، حالا من صبح ناشتا رو نمیخورم پس